Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Избрани Любими мисли, цитати и крилати фрази от книги, песни, разкази, филми,
#11
[Изображение: 11078067_408825279296641_4635909182435473863_n.jpg]
"Любовта е нещо много откачено. Можеш да се влюбиш най-неочаквано в човек, който въобще не би казал, че е твой тип. Дори би твърдял, че е грозен. Нужна е по-малко от една минута. В някаква безумна минута, в която танцуваш с почти непознатия, разбираш, че би умрял за него. И си щастлив, дори и да нямате бъдеще.. Любов.."
"Рай", Радослав Гизгинджиев
Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори
#12
[Изображение: dekemvri%2Bmisli.jpg]а
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат купени или продадени.
 -Сузи ОрманПонякога просто ви иде да изкрещите. Не забравяйте, че качествения крясък, който не е насочен към никого, често пъти е по-полезен от монолога или диалога.
-Ан Уилсън Шеф


Бракът е божествен дар за мъжа и за жената. Той е дар и благословия за света, защото може да създаде условия, в които двама души да станат нещо повече, отколкото щяха да бъдат поотделно.
-Мариан Уилямсън


Каквото и да правят, чувстват, мислят или казват хората, не го приемайте лично. Съгласно своята система от ценности и вярвания, те имат свои собствени мнения и възгледи. Така че, онова което мислят по ваш адрес, не се отнася за вас, а за тях самите.
-Дон Мигел Руис


Потърсете истинското щастие у себе си. Трудно е да бъдете щастливи, ако разчитате на външни хора и външни обстоятелства.
-Кийт Харел


Знайте, че сте на идеална възраст. Всяка година е изключителна и ценна, защото ще я изживеете само веднъж. Затова, не се притеснявайте да стареете.
-Луиз Л. ХейДействайте така, сякаш всичко което желаете вече сте го придобили. Вярвайте, че всичко което търсите духом, вече сте го получили, и желанията ви ще се изпълнят.
-Уейн Дайър


За своето поведение дейните хора не обвиняват обстоятелствата, условията или миналото, защото знаят, че поведението им е продукт на собствения им разум. 
-Стивън Р. Кови


Ключът към щастието е да разберем, че важното е не какво се случва, а как реагираме на онова, което ни се случва!
-Кийт ХарелНяма значение дали ви липсват пари, близки хора, енергия или време. Онова, което животът ви подканва да направите, винаги ще е по-важно от възможностите, с които разполагате.
-Брус Уилкинсън
Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори
#13
[Изображение: molq%2Bte%2Bmili%2Bdqdo%2Bkoleda.jpg]
Моля те, мили Дядо Коледа – върни ни вярата в доброто и в любовта. 
Виждала съм в филми, в които се разказва как обръщаш съдби и характери, че чудеса наистина се случват, особено по Коледа. В крайна сметка кой би могъл да бъде по-лош от чичо Скрудж, нали така?
Нито една кредитна карта не е в състояние да направи когото и да било щастлив.
Затова направи така, че да се върнем към онези ценности, които ни караха да казваме “добър ден” на непознат, да помагаме на майка с количка да слезе от автобуса и да прегърнем падналото дете, нищо, че не е нашето.
Знам, че не си Господ, но щом децата вярват, че съществуваш, не ги карай да бъдат послушни. Сега им е времето да са непослушни.
По-скоро им помогни да повярват, че могат. Че ако истински желаят нещо, с труд и вяра ще го постигнат.
На нас помогни да протягаме ръка, а не да стискаме юмрук, да използваме думите си за обич, а не за заплахи и да докосваме с любов, а не да отблъскваме с омраза.
Само за това те моля, мили Дядо Коледа!
Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори
#14
[Изображение: High_Definition_Pictures_HD_Christmas_Wa...ards-1.jpg]
"В края на краищата, като теглите чертата, важното е да имате на кого да опаковате подарък за Коледа. А всичко друго, дето се вика, е дим."
"Очи" - Едо Попович
Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори
#15
[Изображение: prez%2Bcqloto%2Bvreme%2Bsi%2Bmylchah.jpg]
"През цялото време си мълчах и пак ме цитираха погрешно."
С. Миленков
Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори
#16
[Изображение: %D0%91%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0...8025mw.jpg]
"Блага вест я нарекох аз в своя живот. И тя радваше очите ми подобно на бяла лилия, сред поле през май, покрито с цветя, подобна на една лилия, от която не е по-бял снега, по-висока от другите, но навела своята ароматна главица. Тя радваше очите ми – и опияняваше душата ми."

П. К. Яворов
Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори
#17
[Изображение: notebook.jpg]
"Гледам те как работиш ден и нощ, бъхтиш се като грешен дявол и не ти остава време да си поемеш дъх. Има три причини хората да се държат така. Или са луди, или са глупави, или се опитват да забравят нещо."
Никълъс Спаркс, "Тетрадката"
Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори
#18
[Изображение: sshtastieto.jpg]
"Преди да тръгнете да търсите щастието, проверете - може вече да сте щастливи. Щастието е мъничко, обикновено и не се набива на очи - затова и много не успяват да го видят."
Душан Радович
Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори
#19
[Изображение: oko-sylzi.jpg]
"Има сълзи, които трябва да бъдат изплакани, без значение колко е часът. Те просто потичат и изгарят всичко вътре в нас."


"Необходими неща" - Стивън Кинг
Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори
#20
[Изображение: 2745254_f520.jpg]

"И когато един ден реша да си тръгна, няма да ми липсва смехът ти, нито твоят глас, нито погледът. Няма да ми липсваш ти. Ще си липсвам аз - такъв, какъвто ме правеше ти."

Джорже Балашевич

Източник: lubimi-citati.blogspot.com
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)