И на 70 няма равна! Д-р Куин показа тяло-трепач по бански, същинска спасителка на плажа (Снимки): –

Невероятната Джейн Сиймур, която за българския зрител си остава просто Д-р Куин Лечителката, вече е на цели 70 години, но няма никакво намерение да се дава на по-младите си колежки. С наистина шеметна кариера, минала през момиче на Бонд, участие в може би най-популярния в миналото сериал и стотици роли и награди, Сиймур може да се счита за щастлива жена, която винаги е била хит сред мъжете. И, трябва да се отбележи, че напълно заслужено.

д-р Куин

Джейн се е омъжвала 4 пъти и е станала майка на четири деца. Последният й развод приключи през 2015 г., но сега Сеймур съвсем не е сама. Тя живее с гаджето си Дейвид Грийн от 6 години, но не планира отново да подпечатва паспорта си. В същото време тя изобщо не се страхува, че Дейвид ще я напусне и гледайки снимката на Сиймор на плажа по бански, разбираме защо.

Джейн Сиймур на 70

Актрисата с фигура на младо момиче на 70

Всъщност, актрисата наскоро разкри, че все още тежи колкото на 17. По време на  шоуто Loose Women, тя сподели тайните си красива фигура.

Джейн Сиймур

Джейн каза, че никога не е била на специални диети, но „вярва в умереността“. Сеймур яде само веднъж на ден, а през останалото време закусва с черен шоколад. „Обикновено работя и след това забравям да ям до обяд. А партньорът ми Дейвид спазва периодично гладуване, така че също не яде по два пъти.Актрисата не е против пластичните корекции

Що се отнася до спорта, звездата предпочита пилатес пред всички други спортове, с които се занимавала през годините.

Джейн Сиймур бански

В същото време Джейн изобщо не се свени от корекции. Например след раждането на децата тя прибягва до пластична хирургия, за да не увисне бюстът й и все пак да изглежда привлекателно. Освен това Сиймур не крие, че е направила малко повдигане на клепачите. Но всичко е в умерени количества: „Когато посетих  хирурзите те ми предложиха да направя големи гърди, аз отказах. Защо да се нуждая от големи импланти? Просто исках бюстът ми да изглежда по същия начин, както преди кърменето на първите две деца ”, каза звездата, предават от wday.ru.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.