32-годишен мъж е прегазеният от локомотив в Пловдив. Жив е, с ампутирани крайници*

32-годишен мъж се оказа прегазеният от локомотив на гарата в Пловдив. Мъжът е жив, в болница е, крайниците му са ампутирани, разбра GlasNews.bg.

Засега не е ясно дали той е направил опит за самоубийство, или това е нещастен случай. Злощастният инцидент е станал в 3,30 сутринта.

Припомняме, жена, пътуваща с влак от Ямбол за София, съобщи за GlasNews.big , че човек се е хвърлил под влака на гарата в Пловдив.

„В момента е пълен хаос, не знаем дали и кога ще тръгне влака“, каза тя. По думите й, много от пътуващите са взели таксита, за да не изтърват полетите си за чужбина, други пък търсят автобуси, за да се предвижат до столицата.

Припомняме ви, че това е втори кошмарен случай на хвърлил се под влака човек, в рамките на само 10 дни в Пловдив.

ОБНОВЕНА: 32-годишният мъж бил прегазен от авариен локомотив, докато пресичал жп линиите на един от коловозите на гарата. Пострадалият е откаран в болница за спешна медицинска помощ. Взета му е кръвна проба. Машинистът е тестван за алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни. По случая работят разследващи на престъпления по транспорта. Образувано е ДП, съ общиха от полицията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.