Коцето и Мисис България нажежиха страстите не на шега: ето какво направиха на живо двамата (видео) –

Любимецът на дамите  Константин отново изненада всички с импровизациите си на сцената – за никого не е тайна, че той обича да провокира фенове и публика. Поредната изненада поднесе чаровикът по време на участие в морската ни столица.

Докато се изявявал в претъпкания нощен клуб, той фиксирал в публиката новата  Мисис България  Станислава Андреева, която присъствала на купона.

Той веднага я поканил до себе си на сцената, а красавицата мигом се съгласила. Последвалото предизвикало истински фурор!

Коцето и мисис България

Изненадващо за всички и най-вече за самия Константин, Станислава извисила глас и показала неподозирани вокални качества. А любимото момче на попфолка дотолкова се впечатлил от чутото, че се замислил не на шега да я остави на сцената до края на участието си.

Красивата мисис не е нова в изпълнителското изкуство – от 5-годишна тя пее във вокални групи.

Коцето и Станислава предизвикали истинско вълнение с изпълненията си на “Даньова мама” и “Назад, назад, моме, Калино”, а в края на шоуто си спретнали и импровизирано надпяване, от което заведението тотално избухнало.

Дали Станислава ще се окрили от участието си и ще започне музикална кариера? Предстои да видим. А сега вижте и живото им изпълнение:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.