Мъжът изневерява, ако прави тези 3 неща

Няма човек, който щом открие своята половинка, да не си е помислил поне веднъж „Изневерява ли ми?. Е, понякога тази мисъл изобщо не е основателна, но разбира се има случаи, в които си заслужава да се задълбочим повече по темата.

 

Сякаш обаче съмненията за искреността на половинката са по-присъщи за жените. Именно в тяхна помощ психологът Александър Шахов сподели за какво трябва да внимава всяка жена в поведението на половинката й.

„Знайте следното – ако мъжът ви прави някое от тези три неща, то най-вероятно ви изневерява“, казва психологът.

Първият признак е секретност. Например, той не иска да показва кореспонденцията си в социалните мрежи и по всякакъв начин крие достъпа до телефона от съпругата си.

„Повечето от тези мъже, които водят кореспонденция с някоя друга жена, са категорично против отварянето на кореспонденцията им за постоянния им партньор. И мотивират това си решение, че това е личното им пространство“, казва Шахов.

Промените в настроението и раздразнителността също могат да бъдат признаци на изневяра.

„Признаците на безразличие, раздразнение, чести кавги могат да подсказват, че той има друга жена“, каза експертът.

Третият неочевиден знак е промяната на философията към твърдението, че всички мъже са полигамни по природа. Така те се опитват да оправдаят изневярата с естествени инстинкти.

„Това е намек. Усещане и способност да разбереш, без директно да заявяваш желанието си, отношението на партньора към изневярата и смяната на сексуалния партньор“, предупреждава психологът Шахов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *