Новина докара Софи Маринова почти до инфаркт, замесена е Лили Иванова

Колоритът при Софи Маринова е нещо напълно естествено, при това – без тя изобщо да се старае да го докара. В гостуването си тази сутрин в \“На кафе\“ тези думи намериха за пореден път своето потвърждение.

\“От десетина дни съм много щастлива и радостна заради \“Злато мое\“, побърза да се похвали поп фолк звездата, а новата й песен действително прави фурор, след като само в рамките на няколко дни достигна до над 1 милион гледания в You Tube.

\“Песента е гръцка, по музика на Ставрос, на когото се обадихме, взехме правата, всичко е точно. Като пуснахме песента и няколко дни по-късно имаше над 1 милион гледания. Текстът на песента е на Дони Василева, с която работим от много време\“, поясни Софка.

Вече втора година сме в този коронавирус. Бях решила да не правя заради това нищо ново, но в един момент от цялото това седене вкъщи, реших, че трябва да се реша и да започна отново. Не може все от леглото до хладилника и обратно. В момента обаче няма къде да си представям песента, въпреки че имам много покани, защото всяка седмица излиза нова заповед и всяка е предпоследна. Страхувам се от живота.

Тъй като това лято Софи Маринова беше с колегите си Преслава и Константин на Малдивите, в ефир изпълнителката разкри за нещо много любопитно и доста комично от екзотичното си пътуване.

\“Излизам една сутрин, направих си и кафенце. И решавам, че ще влизам във водата. Но понеже съм чувала от филмите, че има акули, взех да си фантазирам, да си ги представям и в един момент се завъртях сериозно и паднах… одрах си ръката, текна кръв, не е за говорене. Страшна страхливка съм (смее се), а в това време Коцето се печеше спокойно на плажа\“, разказа през смях Маринова.

Гостуването й при Гала нямаше как да мине и без препратка към участието в \“Като две капки вода\“ миналата година, по-конкретно към едно нейно изпълнение на песен на голямата Лили Иванова. Щом чу за нея, Софка преля от вълнение.

\“Много обичам Лили Иванова! Обожавам я! Като й чуя името и дъхът ми спира! Обожавам я! И като ми се падна Лили Иванова в \“Като две капки вода\“, получих сърцебиене. На другия ден и тя ми се обади, просто настръхвам, бях много щастлива. Получих и подаръци – плакати, албум, плоча. Купих си грамофон, аз да мога да си пускам нейната плоча. Толкова чисто и хубаво звучи музиката от него\“, пише show.blitz.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.