Софи Маринова си направи основен ремонт на лицето и се докара като мумия – скъсаха я от подигравки (Снимки): –

Отдавна не бяхме чували нищо за Софи Маринова . Ромската перла сякаш потъна вдън земя покрай пандемията или се скри умишлено от вируса.

 

По-наблюдателните обаче не пропуснаха да забележат на редките кадри, които певицата споделя с почитателите си, че Софи е претърпяла пълна промяна и си е направила ” основен ремонт ” на лицето. Новата ѝ визия обаче не се хареса на почитателите, които я сравниха с… мумия !

Софи Маринова тунинг

Ромският славей е зализала косата си назад, удебелила е веждите си и е издула джуките си, а някои групи във “Фейсбук” и Инстаграм я оприличиха като копие на Тутанкамон и дори показаха колаж между нея и египетския фараон.

Софи Маринова Тутанкамон

Софи сама сподели снимката си в Инстаграм, но вместо да трупа лайкове, я заливат с подигравки. “Представяте ли си я в “Като две капки вода” да трябва д аимитира Тутанкамон”, гласи един от ироничните коментари под колажа.

Други пък измислиха нов прякор на гласовитата певица – София Фараона. Масовото мнение, че на тази снимка изпълнителката на ‘Стари рани” е копие на фараона, който умира като юноша, а тялото му я положено в четири позлатени ковчега, поставени един в друг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.