Мъж-мечта! Християн Гущеров зарадва Светлана с царски подарък (Снимки): –

Именно зад волана на луксозното возило бе засечена г-жа Гущерова.

Снимка на лимузината се появи в специализираната за лукс коли Инстаграм-страница „_bulgarian_carspotting“ и макар на дамата на шофьорското място лицето да е скрито, по всичко личи, че това е именно бившата плеймейтка.

лимузина Майбах

Неотдавна Гущерова качи стори с решетката на черен Майбах с огромна червена пандела, придружено с „Благодаря ти моя любов, Християн Гущеров“. Снимката обаче престоя за много кратко в профила й.

Гущерова нова кола

Най-вероятно немското бижу е било подарък за Светлана по случай първата годишнина на момченцето, с което дари съпруга си. Преди няколко дни семейството отпразнува с двойно парти събитието – първо вкъщи, а след това и в столичен ресторант.

Миналата есен чак през ноември се разбра, че Гущерова е родила тайно, като според запознати щастливото събитие е настъпило месец по-рано, тоест през октомври.

До последно плеймейтката упорито криеше корема си и нито веднъж официално не потвърди, че е в очакване на второ дете.

Във фамилията явно са почитатели на немския концерн, тъй като преди месец Гущерова бе засечена от папараци пред столичен фризьорски салон да се качва в друг модел „Майбах“. Няколко месеца преди сватбата им през 2018 г. пък бизнесменът зарадва любимата си с поръчков джип „Мерцедес“AMG GLE63 S, отново луксозно опакован като подарък с червена панделка.

В новата лимузина тези дни се повози и Азис, за който е известно, че е човекът, сватосал Светлана и Гущеров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.