Драма в дома на Зуека, какво се случва между новата съпруга и дъщеря му

22-годишната дъщеря на Зуека Девина проговори за първи път за решението на баща си да напусне България пред Нова телевизия. Тя бе категорична, че около преместването му в чужбина се е вдигнало твърде много шум, защото животът на много българи преминава в чужбина. „Просто се е преместил независимо от своите 57 години. Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където предимно играеха. Идвахме в София само да си изперем прането. Е, той си е преместил пералнята“, пошегува се тя.

Драма в дома на Зуека, какво се случва между новата съпруга и дъщеря муНовиниИнформация

„Всеки има правото да избира къде да живее, стига да се чувства щастлив“, категорична е тя. Девина обаче нито веднъж не спомена брат си Стефан и мащехата си Ани, с които татко й емигрира. Тя прие трудно решението му да се раздели с майка й Нина и явно продължава да има трудности с общуването с новата му съпруга.

Говори се, че именно Ани е в основата на решението на семейството да се премести в Испания. За разлика от тях, Девина засега смята да се развива и живее у нас, след като завърши висше в Англия. Тя вече засне първия си филм, който печели награди в чужбина и в който участва баща й, припомнят от „Хотнюз“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.