Радев чу молбите ни! Атанас Мангъров става здравен министър, затварянето се проваля

Атанас Мангъров оглавява здравеопазването у нас!

Молбите на хиляди, даже милиони българи са напът да бъдат чути от Господ. Най-харесваният лекар за последната година у нас доц. Атанас Мангъров може да стане министър на здравеопазването в служебния кабинет на президента Радев.

Всичко това е възможно заради огромния натиск срещу настоящия министър д-р Стойчо Кацаров, който загатна, че ще последва примера на своите предшественици Ангелов и Ананиев и ще затвори за пореден път държавата поради страха от разрастващата се пандемия.

Доц. Атанас Мангъров става здравен министър

Общественият натиск обаче е огромен и вече валят предложения във Фейсбук за свалянето на Кацаров и назначаването на негово място на Мангъров.

Статистиката показва, че 80 на 100 от българите не искат да се ваксинират срещу Ковид-19 и това е причината доц. Мангъров да е толкова харесван от народа. В същото време Кацаров говори как ваксинацията е пътят към спасението.

Според някои източници Румен Радев бил готов да гласува доверие на Атанас Мангъров, тъй като осъзнавал, че така ще удвои гласовете си за предстоящите президентски избори. Освен това самият президент не вярвал особено в цялата тази пандемия, но нарочно се преструвал пред ЕС и САЩ.

Днес д-р Кацаров обяви новите Ковид мерки, писа Dariknews.bg. Ако те не се харесат на народа и са в ущърб на бизнеса, както свикнахме да бъде, има голям шанс доц. Мангъров да оглави здравеопазването ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.