Мощен скандал! България изригна срещу „Игри на волята“ СНИМКИ

Справедлив гняв тресе цялата страна след шокиращи кадри около мястото на снимките в „Игри но волята“. Виждат се камари боклуци по плажовете и горите, където е снимано предаването.

От продукцията побързаха да публикуват снимки на същите места, при това идеално изчистени. Зрителите обаче продължиха да критикуват продукцията, че е вдигнала мръсотията едва след като скандалът набра скорост на 2 септември.

Тогава бдителни граждани сигнализираха за тоновете боклуци, които остават след като екипът си тръгне от терен. На ужасяващите снимки се виждат изхвърлени столове, декори, бутилки с минерална вода, топки, които са били част от игрите, но вече са непотребни. Снимачният процес на шоуто се извърши в защитени територии по Южното Черноморие, припомнят от hotnews.bg.

От предаването отхвърлиха обвиненията:“ Не се оставяйте да бъдете подведени! Екипът на Игри на волята: България цени местата, на които снима. Снимките, които се разпространяват, не са актуални.Всеки терен е старателно изчистен след приключване на снимачния процес. Ето как изглеждат същите локации към днешна дата“.

 

Миналата година бяхме свидетели на същия скандал, след като в близост до плаж в защитена местност „Устие на река Велека“ бяха установени неизнесени еко тоалетна, душ и чували с отпадъци. На плаж „Листи“ бяха открити дървен навес за подслон и масичка, които също не бяха премахнати от продукцията след края на снимките.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.