Думите на Баба Ванга за коронавируса стреснаха англичаните –

С коронавирус се оказаха и хиляди британци. Въпреки че в Обединеното кралство се въздържат от по-крути мерки заради ситуацията, пандемията плаши местните жители.

Те, подобно на българите, тръгнаха да се презапасяват с хранителни продукти. H2O₂

Именно в тези дни те отправиха поглед към… България. Британският таблоид “Daily Star” разказва за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 г., което се появи в профила не на кого да е, а на легендата в художествената гимнастика Нешка Робева. Вижте в канала “OMG Facts” във vbox7:

Както се знае, Нешка Робева и баба Ванга бяха близки и треньорката посещаваше често пророчицата в Рупите. Британците наричат баба Ванга “балканският Нострадамус” и припомят, че тя е предрекла атентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит.

“Нешке, ще ни гази короната”, казала през 1996 г. баба Ванга на Нешка Робева, която тогава не си давала сметка и не разбирала какво ѝ казва пророчицата. Дори си помислила, че отново ще бъдем под короната на руската опека. Уви, Нешка Робева не разкрива дали ѝ е било казано повече, като например кога ще свърши всичко това, но пожелава да минем леко.

Британският таблоид припомня, че пророчествата на Ванга за 2020 г. са доста тъмни – тя е предрекла убийство след покушение на Владимир Путин, както и мозъчен тумор на Доналд Тръмп. От британската редакция смятат още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали.

От друга страна обаче неведнъж роднини на Ванга са споделяли, че писанията от нейно име са измислици, тъй като тя никога не е говорила с такава конкретика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.