Ето какво предсказаха за коронавируса на Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони:

Корона вирусът успя да достигне почти всяко крайче на света за броени месеци. Много хора повярваха в конспиративни теории за неговия произход и цел.

Оказва се, че и Ванга , и Нострадамус са предрекли коронавируса . Или поне това твърдят британският “Express” и австрийският “Kosmo”.

Нострадамус портрет
Преди повече от 500 години Нострадамус предрича “велика чума”. Тогава той пише, че тя ще тръгне от морски град, но хората днес тълкуват тези думи като отнасящи се за пазара за морски храни в Ухан.

В руските електронни медии вече се появиха твърдения, че българската пророчица Ванга е предрекла коронавируса. Тя описала още през 60-те години заразата като опустошителна. Уви, според нея лекарството няма да бъде открито скоро – най-рано година след първия случай.

баба Ванга

Предсказание за коронавируса направи и Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони. Според нея България е богоизбрана държава и ще има не повече от 2 случая на болестта у нас.

гадателката на Берлускони

Тя предрича също, че България бързо ще се справи със ситуацията, а до лятото светът ще се справи с епидемията и болестта. Тогава в Америка ще се открие вълшебното лекарство, но доста хора ще бъдат засегнати от вируса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.