Голям скандал във „Фермата“! Участник сваля омъжена жена по много грозен начин

Скандална любовна афера забърка тазгодишният плейбой на „Фермата“, бизнесменът Пламен. Синът на кмета на Ябланица се опита да свали футболната съпруга Теодора с шифровано послание, но вместо това я разрева.

Ергенът написа кодирана бележка до красавицата, която е омъжена за бившия играч на „Локо София“ и „Берое“ Танко Дяков. Върху малко листче той отбеляза номер на страницата от Алманаха, номер на реда и номер на буква от съответния ред, а поредицата от цифри образува изречението: „Целувам те по кривите палчета“.

След като Теодора не можа да разкодира бележката, от продукцията се намесиха, разгадаха шифъра на Пламен и го обявиха на всеослушание. Засрамена от интимното послание на кметския син, футболната съпруга се разтресе от сълзи.

 

„Чувствам се омърсена, не съм свалила задръжките си, не съм му дала повод. Във „Фермата“ с всеки разменям една и съща прегръдка, една и съща усмивка и една и съща целувка по бузата, всичко е приятелство. Когато усетя, че някой се опитва да се доближи до мен по различен начин, среща стена“, разхлипа се Теодора, която държи на съпруга си и се притеснява как той ще си изтълкува конфузната ситуация.

 

Бележката на Пламен разгневи още един участник – бизнесмена Любо, който е близък приятел на мъжа на Теодора, Танко. „Адски съм разочарован и огорчен, ти прекрачи всички граници. В моите очи си като един от всички свалячи, които се опитват да разрушат семействата на хората“, заяви той на кметския син.

Пламен ще бъде наказан в следващите пет вечери да спи сам, защото с кодираната бележка е погазил правилата във „Фермата“ – според тях участниците нямат право да укриват нищо от продукцията, нито да си предават тайни послания.

 

Източник: plovdiv24

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.