Трагедията е голяма. Ето как животът на Иво Карамански – младши се преобърна след кървавата катастрофа

Иво Карамански-младши ще живее с протеза!

Месец мина от зверската катастрофа и трагедия с Иво Карамански-младши, който успя да оцелее, но изгуби лявата си ръка. Инцидентът стана в Нидерландия, а животът на младото момче се преобърна завинаги.

Почти всеки ден той посещава център за рехабилитации в столичния квартал Лозенец, където експерти му помагат да се възстанови и пригоди към протезата, която ще замества крайника му.

Първите дни след катастрофата той прекарва в Швейцария, откъдето семейството му го прибира, и днес той е в София, където активно напредва в оздравяването си. От кадрите, които често споделя, се вижда основно лицето му. На една от снимките си личи, че е с превръзка около врата.

Въпреки липсата на едната си ръка синът на подземния бос Иво Карамански е силен духом и не се предава. Независимо че оцелява като по чудо, след като заспива зад волана, той вече кара и сподели кадър как шофира. „Мога и с една“, пише той.

Тежкият инцидент с Иво става на магистрала в близост до град Утрехт, закъдето синът на водещата Нели Атанасова е пътувал с личния си автомобил. Наследникът на Карамански заспива, докато шофира, а оставената без контрол кола излита от магистралата, преобръща се няколко пъти и се забива в дърво.

24-годишният студент и диджей е изпаднал в безсъзнание вследствие на удара и e бил събуден след два дни в болницата в град Утрехт.

Откъртена ламарина от колата е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът е бил в безсъзнание, пише вестник „България Днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.