Къванч Татлъту става баща за първи път

Световноизвестният турски актьор Къванч Татлъту е в очакване на първи наследник, гръмнаха турските медии. Според горещата информация в южната ни съседка неговата законна съпруга Башак Дизер е бременна, но все още умело прикрива промените в тялото си пред камерите.

 

Отдавна се знае, че ВИП семейството работи за бебе. И актьорът, и половинката му неведнъж са споделяли, че са готови да имат дете, но преди време се шушукаше, че имали репродуктивни затруднения. Именно затова темата не бе сред най-любимите им. Сега, когато щастието най-сетне ги сполетяло, 44-годишната дизайнерка Башак се опитвала да не афишира дългоочакваната бременност. На директен въпрос от журналисти дали съпругата му е бременна, Къванч отговори, че отказва да коментира тази тема, като по този начин не потвърди, но и не опровергава информацията.

 

Тази пролет турският Брад Пит и половинката му си осиновиха магаренце, което кръстиха Арзу. Взеха го от специална ферма за животни, спасени от улицата. Магаренцето било само на ден, когато е намерено до мъртвата си майка от фондацията, която управлява зоокъта. Къванч всъщност е прочут с любовта си към животните. Освен магаренцето той гледа и осиновено куче. Сега почитателите му с трепет ще чакат и появата на първото им дете с Башак.

Секссимволът от турските сериали и красивата дизайнерка се ожениха през 2016 г., а сватбата им бе обявена за събитието на годината. Церемонията се състоя в Париж само пред 50 от техните най-близки роднини и приятели. От тържеството обаче отсъстваше майката на Къванч, а липсата ѝ породи слухове, че не понасяла снаха си Башак. Любовната история на актьора и дизайнерката пламва по време на снимките на сериала „Забраненият плод“, който бе хит и у нас. Дизер е стилист на продукцията и в хода на работата между нея и Татлъту започнали да хвърчат искри. По онова време Къванч бе на крилете на любовта с турска миска. Впоследствие обаче обяви връзката си с дизайнерката. За нея бракът ѝ с по-младия актьор е втори. Преди това е била омъжена за Орен Франсез, който пък сега е в брачно съжителство с друга известна колежка на Къванч – Селен Сойдер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.