Новият мъж до Глория е гръцки милионер! Ето го тайнственият красавец (Снимки)

Глория сякаш се е отдала изцяло на релакс – певицата не спира да пътешества, а на един от кадрите от почивката ѝ във Виена видяхме и тайнствен млад мъж до нея – очевидно новата тръпка на звездата. Докато всички се чудеха кой всъщност е любимият на изпълнителката, излезе наяве истината: непознатият за широката общественост всъщност е млад гръцки милионер , издава HotArena.

 

Ортопед съветва, за да нямаш болки в гърба и ставите всяка вечер прави..
Ортопед съветва, за да нямаш болки в гърба и ставите всяка вечер прави..
Пенсионер напълно възстанови зрението си, добавяйки 1 лъжица към чаша чай..
Пенсионер напълно възстанови зрението си, добавяйки 1 лъжица към чаша чай..
Болките с колената ще изчезнат завинаги, ако на болното място сложиш…
Болките с колената ще изчезнат завинаги, ако на болното място сложиш…
Защо аптеките мълчат Гъбичките бягат като от чума просто и евтино…
Защо аптеките мълчат Гъбичките бягат като от чума просто и евтино…
Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта. Богатият елин до фолкдивата не е известен у нас.

Примата има връзка с красавеца от около година. Не случайно русенската красавица прекарва ваканциите си по гръцките плажове.Глория с мъж

Глория дълго време криеше кой е мъжът, до когото заспива. Преди месец обаче тя най-после се похвали с красавеца с фото от Виена. Влюбената двойка очевидно се забавлява – гаджетата обиколиха няколко държави през последната година. Те по правило отсядат само в 5-звездни хотели.

Половинката на Глория се занимава с търговия и хотелиерство. Гръкът притежава няколко хотела на атрактивни дестинации в родината си. Заради финансово прекрасното си гадже чалга иконата вече отказва участия и се е отдала на почивка, гарнирана с любов. От началото на лятото фолк-дивата приела да извие глас едва 3-4 пъти. Певицата почти е замразила кариерата си и се отдала на заслужена почивка, коментират хора в лекия жанр.

„Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да правим, някой, когото да обичаме и нещо, на което да се надяваме”, заяви преди няколко дни 46-годишната Глория. И допълни, че в момента е най-щастливия период в живота й. „Дълги години тя работеше неистово, правеше по 20-30 участия на месец. Говорим за периоди без ден почивка.

Изгради име и кариера, има любовта на феновете и никой няма да я забрави, ако едно лято си позволи лукса да не пее. Поне до края на юли ще е с гаджето си, август може и да поработи малко”, разкрива източни на ‘Уикенд”.

Глория Виена

Приятелят на чалга звездата е поне 10 години по-млад от нея. Мъжът е с леко прошарена коса и достатъчно атлетичен. Явно отношенията им са сериозни, защото за първи път след края на връзката ѝ с Илия Загоров, Глория демонстрира близост с мъж. Преди това бе публична тайна нейната афера с боса на ВИС-2 Георги Илиев, а после и с оръжейния търговец Николай Гигов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *