Мъжете с тези имена НИКОГА не изневеряват

Всяка жена си мечтае за красив, умен, добър и… най-важното – верен мъж. Какво по-хубаво от това човекът до теб да няма очи за никоя друга? Е, ако искате точно такъв мъж до себе си, разберете мъжете с кои имена никога не изневеряват на жените си:

Георги

 

Точно така – освен че е  едно от най-красивите и харесвани български имена, то носи и прекрасна енергия. Георги е прекрасен семеен човек. Истина е, че може дълго да търси своята избраница, преди да й предложи сърцето си, защото иска да се ожени само веднъж. Половинката му трябва да помни, че Георги не търпи лъжите. И ако жената до него се държи достойно, той ще й стане предан мъж, който никога няма да помисли за друга. И ще бъде идеален баща

 

 

Владимир

 

Мъжете с това име са с много големи и добри сърца, те никога няма да сторят зло. При това Владимир обикновено притежава безконфликтен характер, има много приятели. Владимир подхожда много внимателно към събеседниците си. Веднъж срещнал най-добрата жена, никога няма да реши да й изневери. Той ще бъде много добра глава на семейството, пример за подражание и достоен мъж за съпругата си.

Борис

 

Борис също е верен до гроб на жената до себе си.  Никога не се притеснява от чуждото мнение и винаги взима важните решения самостоятелно. Борис е популярен сред жените, защото е харизматичен и уверен мъж. Той се стреми да намери единствената жена, с която да изгради дом и семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.