Пробвате ли тази рецепта за гювечета, няма да ги правите по друг начин

Необходими продукти:

чушки – 4 бр. печени домати – 1 бр. може и от консерва извара – 2 с.л. пълни сирене – 100 г кашкавал – 50 г масло – 30 г яйца – 2 бр. сол черен пипер магданоз Начин на приготвяне: Предлагам ви идея за бърз обяд или вечеря, която в същото време е много вкусно безмесно ястие. Пригответе 2 гювечета и ги намажете с масло. Нарежете печените чушки и домата на хапки. Може да ползвате консервирани домати и чушки. Разпределете ги в гювечетата. Добавете във всяко по една пълна лъжица извара и натрошете сиренето. Разбъркайте. Отгоре наредете кашкавал и маслото, нарязани на дребни кубчета. Разбийте 1 яйце, овкусете със сол и черен пипер на вкус и залейте едното гювече. Направете същото и с другото яйце. Поставете гювечетата в студена фурна, която включете на 200 градуса и печете 20-25 минути. Поднесете гювечетата с печени чушки и сирена, поръсени с магданоз. Добър апетит!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *