Зрители празнуват отпадането на скандален участник от „Фермата“ СНИМКА

Броени дни преди големия финал на „Фермата“ на 18 декември по bTV от предаването отпадна Костадин Шопов. Зрителите от своя страна хич не съжаляват за него и се радват, че все пак не стигна до фина. Емигрантът в Лондон отпадна в последния редовен елиминационен дуел на сезона от бизнесмена Пламен Пеев, а битката на Арената стана популярна като сблъсъка между Давид и Голиат заради голямата разлика във физическия потенциал на противниците. По време на една от игрите времето на Пламен съвпада с ангелското число – 11 минути, 11 секунди и 11 стотни и той поведе с резултат 11:0 в дуела, а зрителите видяха знак в съвпадението, пише hotnews.bg.

Макар че се чувстваше подценен, Костадин влезе с боен вик в изпитанието и даде всичко от себе си. Съперникът му обаче се оказа много по-силен, бърз и хладнокръвен, не му позволи да спечели нито една битка и го отстрани със 17 на 0 от състезанието за 100 000 лева.

Зрители празнуват отпадането на скандален участник от

Пламен показа превъзходство още в петък при цепенето на ритловица и стрелбата с пясъчни вързопчета, като стовари с огромна сила брадвата си върху дървото и демонстрира точен мерник. Бизнесменът се освободи по-бързо и от висяща въжена клетка, и по този начин убеди конкурента си, че му предстоят трудни мигове на Арената.

В събота съперниците излязоха с още по-голям хъс на хлъзгавия от дъжда терен. Костадин беше много неточен при стрелбата по кенчета с прашка и въпреки отривистите инструкции на актьора Кирил Михов загуби поредната битка. Пламен успя да го надвие при подреждането на гигантски пирони и блестящо се справи в двубоя за баланс и прецизност, в който участниците трябваше да управляват топче по вертикална стена.

В решителната битка пред всеки дуелист на Арената беше поставено табло с десет символа от глаголицата, а в гората, на две различни места, бяха скрити легендите за разкодирането им. Пламен отново беше по-бърз в това изпитание, което изискваше силна памет, спечели дуела и заслужено триумфира. А спокойната му, равномерна и стабилна игра предизвика възхищението на останалите участници.

Въпреки разгромяващата загуба, Костадин се раздели с благодарност с риалити шоуто и с останалите претенденти за голямата награда.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *