На 72 години Алла Пугачова впечатли всички с фигура (СНИМКА)

Една от кралиците на руската естрада Алла Пугачова продължава да изглежда блестящо, дори и вече на 72 години. Това става ясно от една от последните снимки на легендарната певица, които се появиха в онлайн пространството.

В руските журнали вече се заговори, че в момента Алла изглежда дори по-добре, сравнено с отпреди десет години. Дали пък тайната не се крие в младия мъж, с когото тя споделя живота си? Едно нещо е факт – тя не спира да поддържа интереса към себе си, благодарение и и на многото метаморфози, през които непрекъснато преминава.

В последно време Алла Пугачова явно е спазвала стриктен хранителен режим, а резултатите са налице. На последната си снимка примата изглежда слаба и дори крехка, а краката ѝ изглеждат като на 50 години по-млада жена. Сякаш за да ги подчертае, тя е облякла черен минижуп и е обула стилни обувки на висок ток. Малко са жените на 72 години, които биха се осмелили да се облекат по подобен начин. Певицата прави впечатление и с чисто нова прическа, с която тя отпразнува 20 години от началото на връзката ѝ с по-младия от нея Максим Галкин.

Днес Максим е вече на 45 години, като той продължава да бъде голямата опора в живота на Алла. Двамата са се снимали в семейния си замък в село Гряз, където Пугачова разполага със скъп и луксозен имот. Самият Максим качи снимката в своя профил в Инстаграм. Вместо да напише коментар към нея, той просто остави сърце.

Алла Пугачова
Руската прима Алла Пугачова отдавна не е изглеждала толкова добре

Руските фенове пък останаха очаровани от визията на великата Алла. Един от тях написа – „Галкин вече започна да изглежда по-възрастен от Алла“, докато друг добави: „Алла сякаш става по-млада с годините“.

Алла Пугачова е една от големите звезди на руската музика. Тя е родена в края на 40-те години на миналия век в Москва, а през годините се превръща в истински символ на своята родина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.