Млад депутат си глътна езика от притеснение на трибуната

Кадър БНТ

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Радослав Василев се притесни при първата си изява в парламента и направи възможно най-безсмисленото изказване, което се е чувало наскоро в Народното събрание.

Той очевидно се притесни, като излезе на трибуната, за да защити създаване на комисия за решаване на кризата в енергетиката.

Разбира се, от ГЕРБ прихнаха в смях.

Точните думи на изказването му бяха:

„Ние неколкократно предлагаме решения за изчакване на повишаването на цената на тока. Но КЕВР ясно показа, че .. увеличи цените. Искахме… Момент. Бих искал… това е едно решение… Извинявайте… През последните 12 години бяхме свидетели на постоянни манипулации и машинации, пропуски в сферата…ъъъ.. на енергетиката… Бяхме свидетели… Това, което искам да кажа… Добре, прощавайте. Исках… Извинявайте“.

 

Радослав Василев е на 29 г, роден е в Раднево. Той е трети в кандидат-депутатската листа на коалиция „Продължаваме промяната“. Винаги се е вълнувал от политиката, но не е членувал в политическа партия до момента. Казва, че в Кирил Петков и Асен Василев е припознал лидерите, които ще променят България. Вярва, че е възможно корупцията да бъде заличена от живота на българите.

Радослав завършва ПГСАГ „Лубор Байер“ в Стара Загора. След това учи бизнес икономика в УНСС. Записва магистратура по публичен мениджмънт в Нов български университет и учи по програма „Еразъм“ в университета в Бреша, Италия. Програмата, по която се обучава е „Лидерство и публичен мениджмънт“.

Успоредно с обучението си, Радослав се занимава с маркетинга и търговията на две големи български компании. След като завършва обучението си в Италия, се завръща в Стара Загора, за да развива семейния бизнес, който е в областта на външната и печатна реклама и недвижимите имоти.

Харесвам работата си, защото в нея има голям потенциал за развитие, казва Радослав Василев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.