Мрежата е в потрес от това, което се крие в тази скучна къща! Невероятни СНИМКИ


Невзрачната на пръв поглед постройка се продава за баснословната сума от 159 900 долара, но всеки цент си заслужава

Търсенето на подходящ дом (за тези, които все още нямат собствен такъв) понякога е истински ужас. Всеки иска най-доброто, на най-удачната локация и по възможност за приемлива сума.

Първото нещо, което повечето хора правят щом набележат имот в интернет е да проверят с Google Maps къде точно се намира и как изглежда поне отвън.

Е, от jenata.blitz.bg попаднахме на една супер странна обява за продажба на къща. Имотът се намира в Питсбърг, Пенсилвания. Интересно е да се отбележи, че отвън къщата изглежда супер невзрачна, че дори и скучна. А още по-шокиращото е, че имотът се продава за баснословните 159 900 долара.

91-годишна бабка тръгна да продава дома си, а щом купувачите го видяха онемяха! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Мнозина потребители видели обявата цъкат с език е се чудят от какъв зор една скучна къща може да се продава за тези пари. Но брокерите повдигнаха завесата около тази на пръв поглед странна мистерия.

Те пуснаха снимки от вътрешността на къщата и нещата вече придобиха смисъл. Или не точно!

Всички губят ума и дума щом видят какво направи семейство с дома им! (СНИМКИ)

Оказа се, че това не е дом като нормалните домове, а…е, трудно е да се намери точно определение за това, какво се крие в скучната тухлена постройка.

Оказа се, че с всяка крачка, която човек прави в този скъпарски дом попада в различен свят, необяснимо измерение и какво ли още не.

Повечето хора гледат и недоумяват възможно ли е действително да съществуват такива неща. При това събрани в един дом.

В тази къща определен стил на обзавеждане няма. Всяко кътче има ‚собствен живот“.

Така например човек може да попадне в кич от миналите години, да се чувства като Алиса в страната на чудесата, а секунди след това да попадне в космически кораб.

20 години тя не бе чистила дома си, но всичко в него блестеше благодарение на… СНИМКИ

Точно когато човек си помисли, че вече всичко е видял се оказва в тропическа джунгла, а секунди след това на морския бряг с купища пясък.

Колкото и странно да звучи май най-нормалното място в имота, който се продава за 159 900 долара, се оказва дворът.

Не е за вярване какво съкровище има в това жилище на пъпа на Париж, заключено от 1939 г. (СНИМКИ)

Е, има и една леко странна мистерия – една стая, която изглежда „необитаема“ по критериите на другите помещения – тя е скучна, дори и празна.

Вижте следващите снимки, които от jenata.blitz.bg събрахме и сами се уверете колко странна е от вътре тази външно скучновата къща. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!