Емилия показа палата! Вижте в какъв рай отглеждат децата си с Башур (ВИДЕО):


Емилия, която се подложи на доброволно „изгнание“ от социалните мрежи, докато беше бременна с дъщеря си Жоржина, не е от най-щедрите откъм семейни кадри звезди у нас. Затова пък всяка подобна нейна публикация мигом става „вирусна“ и събира огромен брой гледания и лайкове.

Сега певицата за първи път показа в какво райско място живее със съпругата си Жорж Башур.

Изпълнителката, която през февруари стана майка за трети път, се шири в огромно имение , а нейни фенове и дори колежки завидяха на чудния двор на имението.

Хитовата зпълнителка пусна кратко видео, на което се вижда резиденцията, която обитава със семейството си. От кадрите става ясно, че в двора пуши барбекю, а площта на заграденият двор е впечатляващ.

Емилия двор

Често семейството пребивава в градината на резиденцията си, където си правят барбекю и се радват на компанията си. В полезрението ни попада и стабилен паркинг, място за отдих и много дървета наоколо, както и висока ограда, която ги пази от недоброжелатели.

В началото на февруари Емилия стана майка за трети път, като това е първата им обща рожба с Башур. Все пак изпълнителката няма търпение да се завърне на сцената и вече направи няколко изяви – в София и Сливен. Предстоят й още срещи с нейните почитатели, които не са я виждали от лятото на 2021 г.

А ето и въпросното видео: