Тези ЗОДИИ ще са обречени на безпаричие през МАЙ


Май месец ще се отрази негативно на финансовото състояние на някои от зодиите. Много вероятно е случващото се да е по тяхна вина. Ако искат да се предпазят от подобни събития в живота си, най-добре да избягват да правят сериозни инвестиции и да купуват неща, от които не се нуждаят.

Ето и зодиите, които ще страдат от безпаричие през май:

Дева

 

Девите ще харчат не малко пари в края на април и началото на май. Това пряко ще рефлектира върху банковите им сметки. Плановете, свързани с финансите, няма да се случат така, както Девите са си представяли и именно това ще доведе до разклащането на почвата под краката им.

Не е изключено през месец май тази зодия да се почувства тъжна и угрижена. По-важно е да намери начин да се справи с моментната ситуация.

Лъв

 

Лъвовете също няма да се чувстват финансово стабилни през новия месец. Възможно е безпаричието да е пряко обвързано с лечение. Не е изключено Лъвовете да възстановят сумата в сметките си до средата на месец май. Всичко зависи от това колко добре успяват да сформират плановете си.

Близнаци

Третата зодия, която е възможно да има известни затруднения. Близнаците ще получат помощ и съдействие от роднина и много лесно ще се изправят отново на крака. При тях безпаричието ще е обвързано с пътувания, които са погълнали повече средства, отколкото Близнаците са планували, че ще похарчат.

И въпреки, че не се очертава продължителна бедност, все пак е препоръчително тези 3 зодии да бъдат разумни и внимателно да разпределят финансите си!