Ето го пияния на кирка Иван Христов СНИМКА


Шокираща пиянска снимка на тв водещият и продуцент Иван Христов се появи в социалните мрежи. На нея екранната половинка на Андрей Арнаудов е с цигара в уста, а погледът му издава, че е на поне литър водка. 

 

Преди години упорито се говореше, че продуцентът на „Фермата“ прекалява с алкохолните напитки. Славата му се изсипа изненадващо бързо и той залитна в грешната посока. А кадъра е доказателство, че пиянските нощи били ежедневие.

Най-важното е, че към днешна дата Иван Христов е здраво стъпил на земята и тези пороци са в миналото. Самият той сподели шокиращия кадър, който го кара да се срамува от своята младост.

 

„Да пиеш или НЕ, това е въпросът? А за мен отговорът е ясен. Всеки ден е дар, радвайте му се с бистър ум“, категоричен е Иван. А откакто се събра с Ирина Тенчева, той води изключително здравословен начин начин на живот. Негови приятели твърдят, че именно тя е „виновна“ за преобразяването на Христов и че му влияе добре, което се отразява и на работата му.

С колегата си Андрей са запретнали ръкави и правят все интересни продукции напоследък. Наред с хитовото риалити „Фермата“, те стоят зад сериалите „Съни бийч“ и „Мен не ме мислете“./show.blitz.bg

Източник: https://show.blitz.bg/