Хороскоп на Александър Зараев за 2022 г-Харизмата и привлекателността ще се увеличат за Рибите, поврат за Водолей –


Астрологът Александър Зараев разказа какви събития могат да се случат в живота на зодиакалните знаци през 2022 г. Бикът скоро ще отстъпи място на Водния тигър, който ще повлияе на съдбата на хората. Въпреки цялата тежест, животното е доста мило, весело и миролюбиво. Много знаци ще имат късмет в различни области на живота.

Александър Зараев: какво очаква Овен, Телец, Близнаци и Рак

Овен (21 март – 19 април)

 

Началото на годината няма да е толкова благоприятно. Зараев препоръчва да бъдете по-внимателни с новите бизнес партньори. Търпението ще помогне много. Препоръчително е да се съсредоточите не само върху себе си и работата, но и върху семейството и личния си живот. Първата половина на годината ще бъде успешна за творчески проекти. През есента съдбата може да тества за сила. Препоръчително е да разчитате на интуицията.

Телец (20 април – 20 май)

Цялата година ще бъде динамична, очакват се много промени. Опитът с интуицията ще помогне много. Телците ще могат да заздравят бизнес връзките, което ще се отрази благоприятно на кариерата им. Първото тримесечие на годината е подходящо за самостоятелно обучение, придобиване на нови знания. През есента на Телец очакват приятни събития.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Следващата година ще бъде период на драматични промени в живота на Близнаците. Ще можете да укрепите материалната си основа, да постигнете целите си. Плановете, които бяха изготвени преди около 3-6 години, най-накрая могат да бъдат изпълнени. Някои Близнаци дори ще се преместят да живеят в друга държава. Особено динамична ще бъде пролетта, както и началото на лятото.

Рак (22 юни – 22 юли)

Очаква се периодът да бъде по-положителен. Раците ще могат да постигнат определени висоти в творческата посока. Началото на годината е добро за кариера, бизнес и романтика. Въпреки това Зараев препоръчва да се действа по-решително и смело. През новата година ще има източници на доходи, които ще сбъднат мечтите ви.

Александър Зараев: какво очаква Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Лъв (23 юли – 22 август)

Кариерата на лъвовете ще зависи от способността за възстановяване на отношенията с бизнес пантери, установяване на контакти и намиране на общ език. Волята и постоянството ще ви помогнат да постигнете кариерно израстване. Мързелът ще доведе само до колапс. Зарев препоръчва да се действа методично и да се анализира всяка стъпка. Може да се появят силни конкуренти, трябва да се борите сериозно с тях. Есента ще се окаже благоприятно време.

Дева (23 август – 22 септември)

Годината ще бъде фатална за Девите. Очакват ни положителни промени. Първата половина на 2022 г. ще даде възможност да докажете себе си и най-добрите си качества, да намерите нови източници на доходи. Девите ще открият в себе си таланти в творческа посока. Харизмата ще ви накара да почувствате, че Съдбата е на страната на представителите на знака. През есента се очакват промени в материалната сфера на живота към по-добро.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Годината може да се нарече успешна за Везни. Въпреки че може да има и неблагоприятни моменти. Ще има нови възможности, които не бива да се пропускат. Внимателността и дискретността ще ви помогнат да избегнете сериозни грешки в работата и бизнеса. Зараев препоръчва да подобри квалификацията си, да се запише в курсове. Есента е подходяща за творчески проекти.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Годината ще бъде благоприятна за Скорпионите. Тигърът ще помогне в много области. През годината в живота ще настъпят важни и кардинални промени. Харизмата ще помогне както в бизнеса, така и в любовната сфера. Ще бъде възможно да се намерят нови източници на доходи и да се укрепи финансовото състояние. Лидерските качества ще ви помогнат да постигнете кариерно израстване. В края на лятото Зараев не препоръчва да рискувате.

Александър Зараев: какво очаква Стрелцов, Козирози, Водолей и Риби

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът ще трябва да посвети по-голямата част от годината на личния си живот. Зараев препоръчва укрепване на семейните връзки, подобряване на дома му. Не се препоръчва да се пръска при маловажни задачи, а да се обърне внимание на първостепенното. Колективното творчество ще играе специална роля в живота на Стрелцов. Роднини и приятели ще помогнат и ще дадат съвети в трудна ситуация.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите ще имат натоварена година. В живота ще настъпят драматични промени. Зараев препоръчва засилване на вашия авторитет и бизнес връзки. Това ще ви помогне да се изкачите по кариерната стълбица в края на годината. Трудолюбивите Козирози ще постигнат целите си. Експериментите ще бъдат успешни. Ето защо не трябва да се страхувате да изпробвате нови методи за решаване на определени проблеми.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Годината ще бъде в известен смисъл повратна за Водолея. Ще бъде възможно да се променят много възгледи за живота. През зимата интуицията ще изостри и ще помогне в бизнес въпросите. Ще може да се правят добри пари през пролетта. Втората половина на годината обещава да бъде креативна и активна. Зараев препоръчва да идентифицирате цели за себе си и да ги постигнете постепенно.

Риби (19 февруари – 20 март)

Това ще бъде година на глобални актуализации, които ще бъдат от полза за Рибите. Харизмата и привлекателността ще се увеличат, както и интуицията. Тези качества ще ви помогнат да постигнете дори най-трудните цели с лекота. Високото ниво на организация ще отвори нови възможности. През зимата е вероятно напрежение в личната сфера. Но през пролетта всичко ще се получи.