Тя се подложи на 300 пластични операции, само защото майка ѝ я смяташе за грозна. Ето я днес (Снимки)


Интересува ли ви чуждото мнение? Рядко отговорът на този въпрос е “не”. Всеки се интересува от това, какво мислят другите за него, особено хората, които са му най-близки.

Обикновено сме свикнали да мислим, че всяка майка намира собствената си рожба за най-красива, най-умна, най-способна. Но дали това винаги е така? Не и при героинята на днешната ни история.

 

Тсубаки Томоми била симпатично малко момиче. Съседите винаги й се възхищавали и й казвали колко е приятна на вид. Майка й обаче винаги ѝ казвала, че е грозна и нищо не може да се направи по въпроса. Това продължило през цялото й детство.

Когато Томоми пораснала, се изменила. Родителите й обаче казвали, че грозотата й просто расте заедно с нея и визията на щерка им се влошава с всяка изминала година.

Всъщност Томоми не изглеждала толкова зле, въпреки че видно имала проблеми с визията си. Във всички останали отношения обаче тя била нормална японка и никой, освен майка й, не се ужасявал така от външния й вид.

На 18-годишна възраст момичето решило, че вече не може да издържа упреците на родителката си и се подложила на пластична операция, за да промени ситуацията.

Веднага щом станала пълнолетна, Томоми започнала да се “усъвършенства”. До 21-годишна възраст тя вече не само премахнала заешката си устна, но и променила формата на лицето си – променила скулите, сложила си импланти, избелила си зъбите, променила носа си и устните.

На 39-годишна възраст тя вече се била подложила на 300 операции . Томоми похарчила над 280 000 долара заради думите на майка си. Към този момент тя набира все повече популярност заради тъжната си история и вече няма никакъв проблем с финансите, изкарвайки парите си като инфлуенсър и модел.

японка

След като историята й била излъчена по телевизията, Томоми се превърнала в местна знаменитост. Тя не крие операциите, които си е направила, и признава, че именно майка й е причина да се вземе в ръце и да промени външния си вид.

Тя самата осъзнава, че й е била нанесена тежка психологическа травма.

За съжаление обаче към днешна дата Томоми не осъзнава какво си причинява. Тя казва, че е готова да се подложи на още много операции, даже до последния си дъх, стига те да й помогнат да изглежда все по-добре.

красива японка

Томоми вярва, че колкото повече операции си прави, толкова по-свежа и млада ще изглежда. Тя е сигурна, че славата й не е за ден и ще успее да изгради успешна кариера.

Трудно е да не осъдим майката на Томоми. Към днешна дата не е ясно какви точна са отношенията между двете и дали въобще родителката й е жива. Момичето не иска да говори по никакъв повод за това.

Томоми

А вие как смятате? Помогнали ли са пластичните операции на Томоми да изглежда по-добре? Споделете с нас в коментарите!

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *