Цяла България им се смее, но те си мислят, че тънат в лукс / СНИМКИ


След участието в предаването „Смени жената“ пиленцата от Монако отново станаха за смях, макар че те са свикнали да бъдат обект на всевъзможни подигравки, които да разчитат като завист. Така официално Нина и Боби Димитрови вече се изложиха и в национален ефир – който е пропуснал да разбере за „луксозния им живот“, вече знае всичко.

 

Дори след хилядите осъдителни коментари двамата продължават да си живеят в една лъжа и да вярват, че са публични личности в Монако, които тънат в лукс и охолство. Двамата вчера отпразнуваха 35-я рожден ден на Нина в Сен Тропе на топ луксозно място само с випове.

 

Първата топ локация за снимки беше най-луксозното място – лятната резиденция на Chanel. Денят продължи отново с много звезден блясък около Нинчето, защото пиленцата се озоваха на ВИП купон в Сен Тропе – по думите им само с топ звезди.

 

Снимките продължиха на яхтеното пристанище. Единствената, която има честта да бъде близка с тези „звезди“, е Норчето Недкова. Плеймейтката честити рождения ден на своята дружка по душа и акъл.

 

Често тримата си почиват заедно в Монако и сигурно търсят мъж на Нора, който да може да им осигури къща до тази на Филип Плейн. Смехът с тях няма край, а излагацията е пълна. 


Източник: http://www.bgnow.eu/