Хороскоп за утре, 18 юли: ВЕЗНИ – предстои ви значим напредък; ЛЪВ – пред промени –


ОВЕН

Изразителен успех

Вашето постоянство скоро ще бъде възнаградено, стига да не разпилявате енергията си за маловажните неща.

 

Овните ще са изключително активни през този ден, а постиженията им в деловата сфера, както и финансовите, ще са удовлетворителни. Неделя ясно акцентира върху необходимостта от решителни действия в личната сфера. Този и начинът да стабилизирате и заздравите позициите си.

ТЕЛЕЦ

Постигане на цели

По-голяма част от времето си ще отделите на работните си ангажименти, друга за дома и хората от обкръжението ви. Хубав и успешен ден, който вдъхва доверие за бъдеща сполука, и ражда увереност за стабилизация. Наложително е да сте много активни и да преодолявате негативните усещания от сблъсъка ви с разочароващи ситуации. Шансът ви за укрепване е силен. Постигате целите си в пълнота.

БЛИЗНАЦИ

Твърде плодороден ден

Ще имате финансовата възможност да зарадвате приятно семейството си, без това да натовари бюджета ви. Този ден ще зарадва Близнаците с огромен успех във всичко, с което ще се заемат. Денят е изключително ползотворен за важни делови пътувания, за преговори и за сключване на договори. В личен план ситуацията се разгръща по същия начин. За някои се очертава началото на нова любов.

РАК

Стабилност

Много от вас ще се посветят на професионалните си ангажименти. Ще работите за развитието на дейността ви, Позициите на Раците са стабилни, а личната и деловата им сполука е закономерно следствие от доказаната положителна нагласа и решителност. Днес следва да сте по-издръжливи към нечие нелюбезно отношение, за да си спестите бъдещи проблеми. Става дума за търпение към началник.

ЛЪВ

Пред промени

Доближавате се до момента, когато трябва да вземете важно решение за бъдещето си. Добър ден за осъществяване на лични цели и планирани контакти в обществените среди, но въпреки благоприятните влияния, неделя предупреждава за засилено внимание към околните и никакви конфронтации. Действайте по-решително по деловите си задачи. Предстоят промени.

ДЕВА

Добри постижения

Предстоят ви много ангажименти и въпреки това успявате да изглеждате чудесно, и да се чувствате в добра форма. Успешен за реализацията на целите, неделя има един съществен недостатък или неприятен момент. Става въпрос за нечестност и лъжи, които ще предизвикат мрачни нюанси във взаимоотношенията на мнозина. Денят е благоприятен за парични печалби и за сключване на споразумения.

ВЕЗНИ

Предстои ви значим напредък

Този ден ще ви радва с многобройните си възможности. Особено благоприятен за реализация на вашите лични и делови целите, неделя свидетелства не само за благодатна и удовлетворителна реализация на дневните цели, но и за началото на оздравителен етап от развитието ви в деловите среди. Предстоящата сполука ще се дължи на лични усилия.

СКОРПИОН

Успех придружен от нерви

Прекалено смелите сте понякога и това говори за незрялост. Видимо се нуждаете от респектиращо, чуждо мнение, което да ви изтръгне от илюзиите. Звездните влияния са противоречиви през този ден. От една страна е сигурно, че ще имате личен и финансов успех, но от друга се очертават проблеми във взаимоотношенията с администрация – най-вероятно в службата, които възникват на база мощна атака към вас чрез безогледни лъжи.

СТРЕЛЕЦ

Към плодотворен етап

Предпочитате да си починете, затова отклонявате покана на приятел. Неделя отбелязва началото на ярко плодороден етап в личен и делови план, чиято продължителност съвсем не е малка.Може да достигне до две години. Необходимо е малко време за предварителна подготовка относно оформянето на успешен  стил и стратегията. Останалото е постижимо.

КОЗИРОГ

Преодолейте тенденцията за отпускане

Практично ще следвате логиката на събитията и ще привеждате в действие плановете си. Неделя ще е успешна за Козирозите, независимо дали става въпрос за реализация на служебните задачи, за постигане на старо желание, или за промяна от делови или обществен порядък. Видимо е известно отпускане при мнозина, което може да забави осъществяването на стремежите ви.

ВОДОЛЕЙ

Добър шанс, но и много нерви

Дипломатичността и чувството ви за такт са на ниво. Много активни, чудесни възможности за реализация, но отново проблеми, които сега се отнасят до пречки издигнати на пътя ви от влиятелна личност или пряк началник. Чрез активна борба някои може да успеят преодолеят това въздействие, на ще е много трудно. По-добре е да изчакате.

РИБИ 

Много напрежение

Няма да срещате пречки при осъществяване на идеите си. Околните са запленени от чара ви и откликват с ентусиазъм на предложенията ви. Развитието на вашата неделя е много подобно на това за Водолеите. Разполагате с много добри възможности за реализиране на целите, но и с мощни врагове, които постоянно следят дейността ви, за да се намесят вредоносно в удобен за  целите им момент. Внимавайте! Днес ще има такъв опит.