Магическо Новолуние в Лъв на 28 юли – чуйте шепота на сърцето, мечтите се сбъдват!


Новолунието в знак Лъв на 28 юли ще ни донесе радостни и творчески моменти. Освен това това ще е чудесно време да анализираме живота си и да помислим дали се движим в желаната посока. Ежедневните дейности изпълват ли ни с радост или просто живеем по навик?

Независимо от прозренията по тези въпроси, новолунието ще бъде на ваша страна и ще ви подкрепи за реализиране на всички идеи и планове. Така че все още имате възможност да сбъднете мечтите си и да извлечете максимума от живота.

Помнете, че когато се отървете от ненужните неща, които ви пречат да бъдете това, което сте, можете наистина да блеснете.

Най-активната планета по време на това Новолуние обаче ще бъде Юпитер, планетата на изобилието и експанзията. Достатъчно е да чуете шепота на сърцето, за да се възползвате напълно от тази енергия. Освен това в астрологията Юпитер също е известен с това, че носи оптимизъм, така че ако сте изправени пред предизвикателство, използвайте това новолуние, за да започнете да гледате на нещата положително.

Но освен хармоничната енергия на новолунието, има и друга сила, която ни дебне, която може да ни внесе известно безпокойство в нашия свят. Става въпрос за съвпада със Северния уранов възел. Колкото и красива да е луната, вероятно няма да можем да избегнем някои катаклизми, които ще бъдат причинени благодарение на тази мощна връзка.

Така нашата увереност може да бъде разклатена. Ще открием, че нашите ценности и нещата, от които зависим като общество, се променят. Но всичко това ще бъде само опит да активираме колективното си съзнание.

Освен това ще забележите как нараства напрежението в отношенията с близките. Въпреки че нещата могат да се влошат, най-важното е да останете фокусирани и да култивирате любов и състрадание.

Независимо от всичко, Новолунието ще ви изпълни със светлина, за да можете да се справите с всички напрежения в живота си. Пазете пламъка на страстта си и не забравяйте, че той е достатъчно силен и мощен, за да ви води през всички изпитания!