Ако не знаеш какво да правиш днес – избери 1 звезда и тя ще ти покаже пътя!


Избери една звезда и виж нещо специално- най- доброто, което можеш да направиш днес! Уникални техники, които ще подобрят живота ти и ще преобърнат виждането ти за света!

Ако си избрал ПЪРВАТА звезда

Вземи лист хартия и напиши 10 желания, които искаш да станат реалност! Сложи листа под чаша с вода, която си напълнил с чувство на радост и удовлетвореност. Вземи я с две ръце и усети енергията на своите желания. Обмисли ги и не задържай нито една мисъл, която може да те обезвери. Помисли какво би направил след като те изпълнени. Как би се чувствал?! Как ще се промени животът ти?!

След това отпивай на малки глътки през целия ден! Това е силата на водата, която има способността да се преструктурира и да поема нашата енергия. Тя ще те зареди и ще ти помогне по пътя на осъществяването на желанията ти!

Ако си избрал ВТОРАТА звезда

Вземи лист хартия и напиши за какво си благодарен. Изброявай всичко, за което се сетиш- за семейството, за децата си, за новата си кола, за любовта, за това, че си обичан. Благодари за слънцето, за красивия пейзаж, за това, че имаш приятели.

Изпълни се с чувство на благодарност и ще усетиш прилив на енергия и щастие!

Ако си избрал ТРЕТАТА звезда

Излез навън и купи свои кристали. Разгледай ги и “усети” тези, които най- силно те привличат- именно те са тези, които ще ти донесат всичко, което искаш. Ако нямаш възможност да го направиш, просто се разходи из природата и се огледай- твоите камъни са там- ако ти хареса някой просто се наведи и го вземи!

Прибери се вкъщи и ги измий добре под течаща вода, зареждайки ги с мисли за хармония, здраве, щастие, радост и всичко, за което се сетиш! Сложи ги в съд, който обичаш- кристална чаша, красива купа и ги напълни с бистра вода. Остави този съд на видно място- винаги ще обира негативната енергия в дома и ще направи ежедневието ви по- красиво!