Месечен хороскоп за ФЕВРУАРИ: ако сте СКОРПИОН или ВОДОЛЕЙ ще бъдете отворени за нови знания –


През февруари трябва да имаме малко повече вяра в нашите усилия, защото това може да направи чудеса с мислите ни и ключът е, че те са вдъхновяващи и реалистични. Ние имаме по-силна способност да обясняваме и ръководим, като внасяме повече живот и магия в нещата, които правим.

Овен
През февруари, представителите на зодия Овен, трябва да се съсредоточат върху домашните и семейни задължения.

 

Усмирете желанието си да заработвате повече пари, в противен случай ще загубите това, което наистина ви е скъпо. През този месец, във вашият живот ще влязат нови хора, които ще ви помогнат да се справите с финансовите затруднения и избегнете проблемите.

Необходимо е равномерно да разпределяте силите си. За да може да осъществите всичките си планове, трябва да действате методично и упорито. Не избързвайте напред!
През този период има голям шанс, да се възползвате от патронажа на влиятелни приятели. Ако не го пропуснете, в живота ви ще се появят изкусителни перспективи.

Телец
За да достигнете целите си през февруари, ще трябва упорито да работите. Ако заемате ръководна длъжност, обърнете внимание на взаимодействието със служителите, възможно е някой от тях, да са недоволни от вашите принципи на работа. Тези, които се стремят към напредък в кариерата, ще имат възможност за повишаване на квалификацията или за издигане на ниво заместник.

През февруари, трябва да избягвате бездействието. Разбира се, такава ситуация ще ви бъде удобна, но едва ли ще постигнете някакъв напредък. Точно обратното, ще се задоволявате с това, което имате. Затова незабавно, трябва да се настроите за действие. Между другото, трябва да се отбележи, че с колкото повече пречки се сблъсквате по пътя си, толкова по-успешно ще ги преодолявате. Може да се каже, че ако сте достатъчно ентусиазирани, нищо няма да може да ви спре.

Близнаци
През февруари, представителите на зодия Близнаци, ще могат наистина да се отпуснат. Ще успеете да се справите своевременно с работата и дори ще имате възможност да се заемете с допълнителни задачи. Този месец всичко ще върви по начина, по който искате, най-важното е, да се доверите на вътрешния си глас, който сега няма да ви подведе. Ако интуицията ви каже, че не трябва да се замесвате в съмнителни дела, тогава не го правете.

Опасност може да възникне в любовната сфера, затова не трябва да започвате любовни афери настрани, в противен случай нещата може да стигнат до развод. За необвързаните февруари е подготвил съдбоносна среща, която е възможно да преобърне целия ви живот, с главата надолу.

Рак
През февруари, представителите на зодия Рак, ще се почувстват наистина щастливи. Позитивното настроение, ще блокира всички възможни последствия от неприятните задължения. Този месец, ще получите заслужено признание от вашите началници и колеги. През този период е много важно, успоредно с работата да се грижите за вашето здраве и физическо състояние.

Със сигурност ще успеете да решите някои важни въпроси, които не са ви давали покой дълго време и по този начин да изчистите пътя към постигане на заветната си мечта. В допълнение, по-добре ще започнете да разбирате себе си и ще определите, какво точно искате от този етап и какви сили сте готови да приложите, за реализирането на плановете.

Лъв
През февруари, за представителите на зодия Лъв, приоритет ще е дома. Семейството, близките – това е, към което трябва да насочите цялото си внимание. Този месец също е чудесно време да обмислите силните и слабите си страни, да изберете най-важните области за работа върху себе си и да си поставите дългосрочни цели. Така със сигурност, ще може да достигнете до ново ниво на развитие.

Обърнете внимание и на финансовото си състояние. Сега ще има много изкушения, които ще изискват пари, но трябва да сте силни и да не се изкушавате от временни слабости. През февруари, има голяма вероятност за зашеметяващ роман с човек, за когото отдавна мечтаете. Буквално, ще се разтваряте в новата връзка. Сега обстоятелствата, ще са благоприятни за вас, затова внимателно формулирайте вашите желания.

Дева
През февруари, представителите на зодия Дева ги чакат много промени и изменения в живота, които ще са само от полза. Мнозина ще успеят да реализират мечтите си и да се преместят в друг град или държава. Други ще могат да срещнат сродната си душа и да опознаят същността на истинските отношения. Не се страхувайте да си правите планове и мечтаете, защото сега е време да забравите всичко ненужно и старо и да отворите нова страница.

Неочаквани новини през февруари, могат да нарушат някой ваши планове. Но не се притеснявайте, всичко ще е за добро. Основната задача е, да се ориентирате на време. Това е време на разширени възможности, растеж, повишено самочувствие, период, когато ви се дава много. Само вие сами може да попречите на добрия късмета, ако покажете безразличие към вашата съдба и отхвърлите предлаганата помощ.

Везни
Февруари носи на представителите на зодия Везни, стабилно финансово положение. Въпреки това, финансовите ви умения в този период, ще бъдат притъпени. Затова преди да вземете важни решения, консултирайте се с компетентни специалисти, в противен случай рискувате да останете без нищо. Препоръчително е също, този месец да обърнете по-голямо внимание на близките си. Съживете старите чувства и се потопете в света на нежността и удоволствието.

През февруари някои ваши познати, може да не се държат на ниво. Бъдете бдителни и се опитайте да избегнете интригите, в които могат да ви вкарат. Ако следвате мотото “целта оправдава средствата”, този месец няма да постигнете нищо. Всяка битка трябва да се провежда, според предварително определени правила и с достойнство.

 

Скорпион
През февруари представителите на зодия Скорпион, ще бъдат отворени за нови знания. Ще ви привлича всичко ново, което срещате по-пътя си. Благодарение на позитивното си настроение, ще успявате. Бъдете честни и забравете за момент за своите принципи, те сега до добро няма да доведат.

Съвместните дела през този период, ще ви носят само полза. Обстоятелствата ще осигурят няколко добри възможности за реализация – не ги пропускайте! Що се отнася до финансите, не се очакват конкретни проблеми, при условие че не се ангажирате с чужди пари, не вземате заеми и не правите големи покупки.

Козирог
През февруари, представителите на зодия Козирог, ще се борят за своето място под Слънцето. Ще трябва много да се трудите, за да не пропуснете шанса за желаната позиция и да доказвате, че сте най-добрите в работата. Съвестно правете това, което се изисква от вас и не губете енергия и време за ненужни неща. Ситуацията с финансите само ще ви радва, парите сами ще влизат във вашия джоб без много усилия.

В любовта, също се очаква борба, за съхраняване на взаимоотношенията или за нов избраник. Натрупаните претенции към любимия човек, е най-добре да изразите тихо и спокойно. Не правете резки движения и дръжте съмненията в себе си. Не семейните, ще бъдат заобиколени от тълпа поклонници, но не бързайте да се обвързвате.

 

Водолей
За представителите на зодия Водолей, през февруари, ще се появят нови перспективи на хоризонта. Но е препоръчително да ги разглеждате със скептицизъм и да се придържате към онова, което носи реална печалба. Този месец ще ви даде усещане, за собствено всемогъщество. Прогнозата е много благоприятна – сега може да постигнете целите си.

Въпреки това, не изграждайте прекалено много планове – по-добре се концентрирайте върху една или две от най-важните цели. Тогава вашите постижения, ще бъдат уникални. В личния живот, ще искате да внесете нещо ново, да се запознаете с нови хора или да промените имиджа си. Обърнете внимание на отношенията с приятели, може би някакъв дългогодишен конфликт ще стигне до логичен край.

РибиПрез февруари представителите на зодия Риби, ще бъдат зарити с битови проблеми. Може да се наложи да решавате семейни проблеми, свързани със здравето и финансите. Но точно сега ще сте в състояние да се справите с всяка ситуация, затова околните ще бъдат възхитени от вас. Също така този месец, е възможна съдбовна среща, която да прерасне в сериозна връзка.

Вашето настроение, през този период, до голяма степен ще зависи от това как се развиват отношенията с другите. Важно е сега да направите добро впечатление на тези, към които не сте безразлични. Но в стремежа да се харесате, не отивайте твърде далеч, бъдете искрени.

Стрелец
През февруари представителите на зодия Стрелец, ще почувстват прилив на сила. Старите проблеми, ще отшумят и ще остане само едно – да се наслаждавате на живота. Възможно е мислено да се върнете към стара ситуация, за да направите най-накрая правилна преценка за случилото се. И вероятно след известно време вашата оценка на събитието, ще се промени драстично.

През този месец, ще трябва да се погрижите за здравето си. За да предотвратите неприятни ситуации, направете пауза и си починете добре. Сега, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и вдъхновение, което ще ви помогне да завладеете нови върхове и да правите приятни промени в живота си.

zajenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *