Мъжът на Мария Илиева с тежка забрана за дъщеря им

Мария Илиева стана майка за втори път преди година, но все още не показва дъщеря си София. Малката принцеса,родена в края на юни 2021 г., все още не е дебютирала публично. В профилите в социалните мрежи на известната й майка липсват мили фотосесии, каквито има с по-голямото й братче Александър.

Талантливата майка отказва да показва второто си дете. Според слуховете причината в мрежата да няма нито една снимка на момиченцето е желанието на бащата Александър Междуречки да не показва детето си. Очевидно Мария Илиева се съобразява с половинката си и дори и да сподели някой мил кадър, лицето на София е скрито с емотикон.

И така на единствената обща снимка на София и Александър момиченцето отново е заместено от шарено цветенце, поставено на личицето й.

За разлика от София брат й Алек „Синиър“, както Мария го нарича, е медийна звезда. Четиригодишното момченце вече има десетки участия в телевизионни предавания. Алек често се изявяваше и в живите включвания на майка му в социалните мрежи, като двамата дори пееха на последователите й, пише „България Днес“.

Източник: https://www.marica.bg/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.