Албена Михова и Христо Гърбов се изложиха много-Видео

Актрисата Албена Михова го е закъсала с парите и срещу скромна сума се е навила да се излага до безобразие. За разлика от повечето й колеги от арт средите, Михова се оказа меркантилна и че за пари е готова на унижение.

В същото положение е и Христо Гърбов, който на стари години се излага по брутален начин.

Двамата комедийни актьори бяха купени от певицата Галена, която ги унизи публично и накара много техно почитатели да се почувстват гнусно от гледката.

 

Албена и Христо са главни действащи лица в новия клип на Галена и DJ Дамян. Истински пробив за Галена е, че е успяла да навие актьори да се снимат в чалга клип, защото много от тях отказват и срещу огромни хонорари.

Ролята на Гърбов е да мята кючеци, докато Албена Михова го играе майка на Галена. Изглежда наистина тъжно и жалко, защото Михова е само с 10 години по-голяма от Галена, но изглежда като нейна майка и неслучайно играе такава.

Дамян пък в клипа нарича Михова „леля“, а реално е с 2 години по-възрастен от нея. Поредно унижение за актрисата. Хора от арт средите са възмутени от участието на актьорите в чалга клипа, който вече има над 4 милиона гледания.

Източник: https://www.zajenata.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.