2 капки масло и комар няма да видите у дома си –

Комарите определено са огромен недостатък на лятото. Вече нямате сили да се борите с тях, въпреки че настоящият пазар предлага огромно количество продукти: спрейове, аерозоли, гривни и много други. Ние всички използваме машинки против комари и те определено действат. Те загряват вещество, което се бори с насекомите.

Но таблетките не са много евтини, а за съжаление са за еднократна употреба.

Методът е много полезен и практичен и най-важното – прост. В крайна сметка често забравяте да си купите репелент против комари. И струват толкова много, че можете да експериментирате веднъж или два пъти вкъщи. За да направите домашно лекарство срещу комари , ще ви е необходима вече използвана таблетка и най-често срещаното средство.

Как да възстановим таблетките за комари след употреба

Основното предимство е фактът, че използва по-малко химикали. И е добър начин да спестите пари и да не отидете в магазина за пореден път.

Извадете използваните плочи от устройството.

С помощта на пипета или дозатор добавете няколко капки от всяко етерично масло, което имате под ръка на таблетката.

Поставете отново и включете фумигатора в контакт.

Броят на капки етерично масло директно зависи от това дали спите с отворен или затворен прозорец. Ако помещението е слабо проветриво, по-добре е да се ограничите до 1-2 капки. Но ако през нощта е отворен прозореца или балкона, количеството на етеричното масло може да се увеличи до 7 капки.

Често срещана грешка, която правят много хора е, че оставят включеното устройство непосредствено до леглото. Това може да доведе до проблеми със съня, главоболие или дори гадене. Разбира се, концентрацията на етерично масло е твърде висока. Опитайте се да държите фумигатора далеч от мястото, където спите.

Ако се опитате да възстановите стари таблетки против комари с етерично масло, веднага ще забележите много приятна полза от този метод. Разбира се, това е аромат, който ще се разпространи из целия апартамент. Освен това един приятел препоръчва да изберете маслото, което ви харесва и да комбинирате полезното с удоволствието

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.