2 зодии, които ще бъдат застигнати от сериозни проблеми през последната седмица на ОКТОМВРИ


Наближава краят на октомври. Повечето от нас са нетърпеливи да узнаят какво е приготвил ноември месец за тях. Истината е, че съвсем скоро ще разберем. Нека обаче да се фокусираме върху настоящето и да оставим бъдещето настрана.

През последната седмица на октомври някои от зодиите ще бъдат застигнати от неприятности. Колко бързо ще се отърсят от мрачното настроение и ще успеят да се справят с проблемите, зависи единствено от тях.

Ето и кои са зодиите, които ще имат сериозни трудности през последната седмицата на месец октомври:

Водолей 

Това е първата зодия, която няма да се чувства особено щастлива и доволна през последната седмица на месец октомври. Представителите на този знак ще се опитат да избегнат проблемите, но не след дълго ще разберат, че това е само временно решение и искат или не, трябва да се сблъскат очи в очи с трудностите и да ги победят.

Добрата новина е, че през декември Водолеите ще имат много повече късмет, отколкото са си мислили. Положителните мисли ще им помогнат да се изправят лесно на крака.

Козирог

Втората зодия, която ще премине през известни трудности в края на месец октомври. Представителите на този знак ще имат проблеми най-вече в семейството. Трябва много добре да си помислят дали искат кардинални промени или ще направят пореден опит за спасяването на връзката им.

Стискаме палци да не сте една от тези две зодии, защото последната седмица на мъгливия октомври няма да е най-положителната за тях.