Няма да повярвате за какво служи „джобчето” на женските гащички СНИМКИ


Няма жена, която да не харесва финото и нежно бельо. Да не говорим, че мъжете пък губят ума и дума от сексапилните сутиени и гащички, които дамите носят.

 

Преди време  ви показахме шокираща нова мода, според която дамските гащички вече се правят с едно доста странно подобрение. Освен това е него можем да пъхнем доста странни неща.

Дамското бельо има доста дълга история, а  припомняме, че 500-годишни гащи и сутиен, намерени в таен склад в древен замък, преобърнаха преди време цялата модна история, а освен това  ви показахме и снимки.

Но сега   ще развенчаем една доста голяма тайна. А именно за какво случи „джобчето” на дамските гащички.

И така – да започнем от там, че мистериозното джобче обикновено се зашива от вътрешната част на бельото (разбира се има и малки изключение, в които то е от лицевата страна на гащичките).

 

Почти всички жени смятат джоба за чисто декоративен детайл. Но той изпълнява няколко задачи едновременно.

Отначало джобът бил замислен, така че бикините просто да бъдат по-удобни за шиене и носене. В крайна сметка шевовете могат да раздразнят деликатната дамска кожа в тази област. За да не се тормозят с шевовете шивачките слагали допълнителното парче плат, което да не дразни жените щом надянат гащичките си.

 

Напоследък обаче се появиха и доста бикини, изработени от синтетична материя. Така джобът, направен от естествени материали, получи нови функции.

Той предпазва деликатната кожа от контакт с доста грубата синтетика, предпазва от алергии, сърбеж, зачервяване, не оцветява кожата, запазва елегантната форма на бикините при носене и има още куп ползи.

А има и още една забавна част – джобчето на гащичките добавя към бельо малко игривост. Ако трябва да се пошегуваме знайте, че в него можете да съхранявате малки хигиенни артикули (ежедневна дамска превръзка или интимна кърпичка). / jenata.blitz.bg