Мъж напусна бременната си любовница, но когато прочете какво му написа след раждането, припадна от ужас


Възмездие винаги има. Това осъзнава върху себе си безотговорен мъж, който напуска бременната си любовница. След раждането той изпада в истински шок!

Британецът Тейлър изпаднал в паника, когато любовницата му дошла и казала, че е бременна от него. Да си прекарват добре – да, но не и да си разваля брака и да се налага да се грижи за дете.

 

Затова и предложил на приятелката си да се върне обратно в родната си Италия с обещанието, че ще плаща 18 години издръжка за нея и детето. Условието било съпругата му да не научава никога. От друга страна се интересувал все пак как ще мине раждането. Затова и се разбрал с любовницата си да му изпрати картичка с позивната „Спагети“, ако всичко е минало добре.

Така щял да разбере, че вече е баща.

Няколко месеца по-късно съпругата му показала картичка с доста странно послание: „Спагети, спагети, спагети, спагети, спагети. Три с кюфтенца и без тях“.

Историята се пресъздава в английските медии като виц, но всъщност е по действителен случай, в който обаче бебетата били само три. Не е ясно и как е постъпил безотговорният любовник.

Превод БЛИЦ