След „Игри на волята“: От NOVA обявиха кой е истинският победител


Четвъртият сезон на едно от най-предпочитаните риалити предавания – „Игри на волята: България“ и тази есен отбеляза рекордно висока гледаемост. Официалните резултати показват, че екстремното риалити е привлякло средно 37% от телевизионните зрители в активна възраст (18-49 г.), което е с около 50% повече спрямо аудиторния дял на втората телевизия в класацията по същото време (резултат бТВ – 24,7%). Този резултат демонстрира пълната доминация на формата в българския ефир тази есен, както и факта, че предаването на NOVA успява да надскочи резултатите си от предходните сезони, похвалиха се от телевизията.

През последните три месеца участниците се впуснаха в екстремни предизвикателства с грандиозни битки, а сблъсъкът на изключителни атлети и добри стратези доведе до едни от най-атрактивните битки на Арената на „Игри на волята: България“. Шампионът по борба от Сърбия Алекса Ерски започна своя път в предаването като член на племето на Резервите, влезе последен в истинското състезание, но успя да преодолее всички препятствия по пътя към победата. Във финалната битка той надделя над своите съперници Филип и Георги в тежка битка, която му донесе първото място и голямата награда от 100 000 лв.

Екстремното приключение „Игри на волята: България“ продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.