Не е за вярване как изглежда вече бившият съпруг на Венета Райкова СНИМКА


Бившият съпруг на Венета Райкова – Тихомир Георгиев шашна всички с начина, по който изглежда вече. Преди, когато двамата бяха още семейство, Тишо беше строен като фиданка, но напоследък съвсем се е занемарил.

 

От скорошен кадър става ясно, че бившият мъж на тв водещата, който е и баща на детето й, изглежда поне с 10 години по-стар, отколкото е в действителност.

 

 

 

Вижда се, че Тихомир вече е с доста масивно шкембе и е оплешивял драстично. А за да прикрие липсата си на коса, Тишо е подстригал и малкото си останала коса нула номер.

 

Миналата седмица той е засечен от папараци да си купува храна в центъра на София – в случая от магазинче за бързи закуски, откъдето си тръгнал с 2 сока и кроасани, пише „Уикенд“.

 

Факт е, че откакто се разведе с Венета Райкова преди 3 години, Тишо не е афиширал сериозна връзка с друга жена – така, както и блондинката не се е показвала с нов мъж в публичното пространство. „Той все още е първият, на когото звъня, когато ми се случи нещо хубаво или лошо. Никога не сме си изневерявали, просто рутината уби брака ни“, споделяла е през годините Райкова./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *