Вкараха жена в родилното, а СНИМКА издаде нещо шокиращо


Първичната й реакция – а именно опуленото й лице, след като излиза от родилното, са запечатано на снимка, която обиколи социалните мрежи и се превърна в истински хит.

Жената е получила много неочаквана изненада. Тя е хванала новороденото си момиче и тогава е осъзнала нещо наистина страшно. „Веднага заподозрях, че нещо не е наред“, казва майката.

Жената ражда момиченце и веднага, по време на самото раждане, разбира че има и второ бебе. На другият ден съпругът на Линдзи – Уесли прави забавна снимка на зашеметената майка, която стои с отворена уста. докато лекарите й подават второто дете.

„А това е момче“, казват й те.

Линдзи твърди, че съжалява само за едно нещо – никой не е заснел реакцията на мъжа й, когато научава, че всъщност децата са две, а не едно. „Тези емоции не могат да бъдат предадени“, казва тя.

За Линдзи това всъщност е втора бременност. Първата преминала без изненади – родила момченце, което решила да кръсти Джанго.

Когато видях новородената си дъщеря, заподозрях, че нещо не е наред“, казва майката.

„Беше толкова малка, а аз бях качила два пъти повече килограми, отколкото през първата си бременност. Не разбирах как моето бебе може да е толкова малко“, добавя тя.
Едва виждайки дъщеричката си, тя усеща нова болка. „Невъзможно е да предам емоциите си с думи, когато разбрах, че съм напът да родя и още едно дете“,спомня си Линдзи.

Сестрите дори не разбираха в първия момент какво се случва, но аз очаквах, че второто бебе е на път.

Линдзи споделя, че по време на бременността не е имала никакви признаци, че очаква две, а не едно бебе.

„Втората бременност премина точно като първата. Всичко показваше, че ще се роди едно здраво бебе. Не съм си правила ултразвук, не чувствах, че ми трябва“, казва тя.

„Направиха ми такъв през последните седмици, за да се уверят, че с бебето всичко е наред, но дори тогава никой не видя близнаци“, спомня си Линдзи.

По-късно, гледайки видеото от ултразвука на запис, Линдзи успяла да забележи и второто бебе.

„Мисля, че ако лекарите търсеха второ бебе, със сигурност щяха да го видят“, сигурна е жената.

Линдзи се шегува със ситуацията: „Този ден сигурно съм поставила световен рекорд по брой викове на „О, Боже мой!“ за 10 минути“, усмихнато признава многодетната майка.

„Много сме щастливи и не съжалявам за нищо“, казва още тя. /jenata.blitz.bg