Китайски лекар: Ракът никога не е първата болест, преди него идва ТОВА, което можете да излекувате


Китайската медицина показва, че преди появата на рак на дебелото черво в тялото ни се появява жлъчен камък , което предсказва, че рискът от това фатално заболяване е значително повишен. Затова, ако имате някакъв дискомфорт след хранене, не чакайте, а отидете на преглед.

– Ракът никога не е първата болест, която се появява – казва китайският лекар Лай Чиу Нан, заявявайки, че обикновено се появяват много други проблеми, които водят до рак. Според неговите изследвания обикновено хората се разболяват от рак, вече имайки камъни в жлъчката .

Един от симптомите на камъни в жлъчката е усещане за подуване, усещане за преяждане след хранене. Чувствате се така, сякаш не можете да смилате храната. Ако нещата станат сериозни, се появява болка в черния дроб. Ако смятате, че имате камък в жлъчката, най-добре ще е да приложите този древен китайски метод.

Смята се, че този китайски метод е добър и за укрепване на черния дроб, тъй като жлъчният мехур и черният дроб са свързани.

Как да отделите камък в жлъчката през изпражненията:

1. През първите пет дни консумирайте четири чаши ябълков сок всеки ден или яжте поне 4-5 ябълки. Ябълковият сок омекотява камъните в жлъчката. В продължение на 5 дни можете да се храните нормално.

2.

Не вечеряйте на шестия ден. Този ден в 18 ч. вземете една чаена лъжичка магнезиев сулфат (от аптеката) или още известна като горчива сол – с чаша топла вода. След това направете същото в 20 часа. Магнезиевият сулфат отваря жлъчния мехур. В 22 часа се изпиват 5-6 супени лъжици зехтин или сусам, смесени със същото количество прясно изцеден лимонов сок. Разбъркайте добре и изпийте. Маслото ще смаже камъните и ще помогне за изместването им.

На следващата сутрин трябва да откриете зелени камъчета в изпражненията си, обикновено изплуващи на повърхността.

Разбира се, не се препоръчва да правите нищо сами, така че е най-добре да се консултирате с вашия лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *