1000 пъти по-страшно от изневярата: Рових в нещата на мъжа ми, но не очаквах, че ме чака най-голямата мъка!


Това е доказателство, че все пак има и далеч по-лоши неща от изневярата …

Любовта и ревността често вървят „ръка за ръка“. А жените са по-податливи да шпионират любимия си човек, с цел да научат дали той им изневерява. Всичко това може да има и висока цена. Това е страшната изповед на една жена:

„Омъжих се изключително млада и бях влюбена до уши, нищо освен него не ми беше важно.

Той е доста по-възрастен от мен, цели 12 години.

 

 

Неговата работа налагаше постоянни пътувания, а когато родих детето ни, го виждах с паузи дори от един месец. Никога не ми е идвало на ума да го проверявам дали ми изневерява. Просто бях такава. Исках и живеех, и това ми беше достатъчно. Въпреки това, времето минаваше бързо, а той е все повече и все по-често отсъстваше от дома. А и беше много по-нервен. Синът ни виждаше за часове, като чуждо дете. Като той ставаше все по-раздразнителен и аз ставах все по-нервна. Един път реших да проверя какво има в чантата му, която буквално винаги и навсякъде носи със себе си.

Освен купчина от дрехи, напипах нещо дребно и твърдо в едно от отделенията. Намерих USB стик.

Когато го пуснах на компютъра, беше претъпкан със снимки на непълнолетни момичета в ер*тични пози, докато плешиви и отвратителни мъже изпълняваха немислими неща с тях. Когато се върна у дома, му казах, че искам развод. Той се опита да се оправдае, казвайки, че му служат само когато се самозадоволява. Сега живея сама, и когато погледна сина ни – просто съм ужасена. Единствено усмивката му ми дава надежда, че с него обаче всичко ще бъде наред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *