Свекървата настоява да кръстя сина си Методи, иначе ще го лиши от наследство


При раждането на бебе родителите се изправят пред въпроса: как да кръстят детето? По някаква причина наборът от имена в този момент е много оскъден, така че те наричат ​​първородните в чест на дядо или баба си, техните приятели. Докато арсеналът от имена е доста разнообразен, особено в наше време …

Красивите имена за деца се избират от съвременните родители, докато мнозина разчитат не само на собствения си вкус, но и на модните тенденции.

Аз съм майка на дъщеря. И вероятно много майки са преживели това: седите с дете на детската площадка, родителите викат детето си и неволно обръщате глава, тъй като името реже слуха ви и искате да видите каква Миа или Оливия, например.

Ако говорим за детските ми години, тогава най-редките имена тогава бяха Диана, Инеса, Алис, Аврора … А двойните имена обикновено са рядкост. Сега наоколо чувате само екзотични имена или двойни. Например Анна-Мария … Наскоро чухме с дъщеря ми на детската площадка как родителите извикаха момичето няколко пъти: „ Анна-Мария, отивай да ядеш! “ Много смешно.

Представете си, времето минава, тези момичета растат, омъжват се – и ще има например Оливия Петрова, Оливия и Стефани  … Забавно!

През 2023 ще раждам второ, време е. Една грижовна свекърва донесе списък с модерни имена. Момичетата през изминалата година са били най-често кръщавани Анна, Вероника, София, Александра, Мария, Виктория и Ева.

За момчетата имената също останаха популярни : Дмитър, Иван, Михаил, Даниел, Александър и Андрей.

Една приятелка кръсти дъщеря си Луна. Що се отнася до мен, красиво и необичайно. Но в наше време сред Луните и Стефани може да изпъкне името на моята Таня.

Всички горепосочени имена са по-скоро традиционни отколкото оригинални, но е важно да помислите дали детето буквално ще ви зададе въпроса още с първите думи: „ Мамо, защо? »

При избора на име е важно да се вземе предвид съзвучието с фамилното име . Езотериците казват, че това се отразява на жизнения път на човека.

Предлагам също да научите за най -добрите имена за момчета и момичета имена, които носят на собствениците си много, много щастие . Трябва да дадете име, което да стане талисман за цял живот!

Красивите имена за деца са субективна концепция. Между другото, моята свекърва настоява да кръстя сина си Методи, иначе ще ме лиши от наследство. Дано бъдещата баба се шегува. Мисля си как тогава едно дете може да живее с такова и такова име. Дори и да е красиво за някого.

Също така мисля, че преди да кръстите дете , си струва да проучите значението на името.

И какви имена дадохте на децата си: традиционни или оригинални?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *