Халваджиян си глътна езика! Вижте какво му открадна Наталия Симеонова

Водещата на известното в миналото предаване „Море от любов“ разказа в подкаст на 24 часа, че е откраднала вещ от продуцента Магърдич Халваджиян.

„Тук е моментът да си призная пред Маги Халваджиян, че от архива на “Море от любов” е открадната една касета BETACAM и съм я откраднала аз. Тя съдържа така наречената лесидренска история. Маги, ще ти я дам касетата, защото знам, че дигитализираш архива на “Море от любов”, и те поздравявам за това“, изповяда се Симеонова.

По думите й на касетата е записана историята на Георги, който искал да се обясни в любов на тъща си. Когато Наталия отишла в дома на Георги в столичния квартал “Младост”, той й разказал нещо, което предизвиква тръпки по цялото й тяло и днес. Преди много години неговата съпруга Валя, бременна в осмия месец, загива в катастрофа заедно с нероденото им момиченце, докато самият той управлява автомобила. Майката на Валя не само не го заклеймява, не само не го осъжда, защото тя има юридически право на това, но го поощрява да срещне друга жена, да има две деца с нея и започва да ги отглежда като свои внуци, разказа известната водеща.

Цялото интервю с Наталия Симеонова вижте ТУК

 

Източник: https://www.marica.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *