Остров на късмета ще е март за 5 зодиакални знака

Пролетта затопля света със своята топлина, изпълва го с разцвета на живота, празника на цветовете и бунта от чувства.

Тази година звездите са подготвили необичаен пролетен подарък за знаците.

1. Овен

 

Астролозите обещават на усърдните и упорити Овни успешни сделки, преговори и всякаква кариерна дейност. Това е добър период за намиране на нови източници на доходи и инвестиране в нестандартни проекти и идеи, както и за успешни запознанства със спонсори и бизнес партньори.

Съдбата обещава на Овен да търси своята четирилистна детелина на работното място и да постигне целта си с пот на челото, защото това е времето от годината, когато упоритата работа ще се върне в портфейла му с най-плодотворния резултат, всичко, което остава е да хванеш късмета за опашката.

2. Лъв

За Лъвовете пролетта ще бъде период на успешно развитие на отношения с другите. Това е моментът да се помирите, да направите малки изненади за близките, да напомните на далечни роднини и стари приятели за себе си.

Самоуверените Лъвове могат, без да се смущават от своята неустоимост, смело да създават нови запознанства и да изграждат взаимоотношения както в личния си живот, така и в работата. Късметът и магическата харизма на Лъвовете тази пролет ще съберат около себе си много фенове.

3. Везни

Освен Лъвовете, спокойните Везни също ще се появят в светлината на прожекторите тази пролет. Те ще имат добра възможност да покажат всичко, което са сдържали толкова дълго и да получат гарантиран положителен отговор.

За Везните пролетта е период на успешно разрешаване на всички дългогодишни притеснения. Звездите директно ги тласкат, за да изчистят живота от натрупания боклук и да възстановят вътрешния баланс, присъщ на този знак.

4. Скорпион

Чувствителните Скорпиони могат уверено да вложат всичките си тревоги през пролетта. С първата топлина на март звездите обещават отровният знак да донесе неочаквано добри новини относно семейните отношения и, много вероятно, дори внезапно увеличение на семейството.

 

Пролетният успех ще се прояви и в областта на романтичните отношения, може би тази пролет недоверчивият Скорпион трябва да се вгледа по-отблизо в обкръжението си и да помисли за бъдещето.

5. Козирог

Последният щастлив пролетен топ е Козирог. Заедно с мартенското затопляне те очакват успешни познанства и предложения, които са се появили с тях. Звездите обещават на Козирозите да се отърват от неприятните хора, които влачат знака надолу, и лекотата на новите начала с приятни познанства.

За януарския знак това е шанс за подобряване на уменията и затваряне на големи проекти. Пролетта трябва да работи върху вас и вашата кариера. Това е добро време за саморазвитие, познание за себе си и света около вас. Звездите няма да лишат поредния зов на сърцето на Козирога от късмет и ще помагат в нови начинания.

Това ще бъде пролетта на 2023 г. Не забравяйте, че това е годината на Тигъра и тези големи котки, както знаете, през пролетта изпитват специална любов и слабост към общуването, така че би било голяма грешка да се противопоставите на призива на природата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *