Астролог: Джобовете на тези 3 зодии ще се пръснат от пари през 2023 г.


Влиянието на покровителя на новата година – Черния воден заек, ще промени кардинално икономическата ситуация и ще позволи на всеки да развива кариерата си в спокойни условия. Това казва в прогнозата си за новата година руската астроложка Ирина Березовская.

По думите й, етапът на нестабилност във финансовия сектор най-накрая ще приключи. Хората ще могат постепенно да излязат от ситуацията, в която се е налагало да свързват двата края, и ще започнат да заделят пари за големи покупки, които могат да се случат още в края на 2023 г.

През новата година в делата на всички ще настъпи пълен ред, а енергията на Заека ще им помогне да получат дългоочакваното повишение и увеличение на заплатата.

Общи тенденции във финансовия сектор за всички знаци на Зодиака:

 

Енергията на новата година ще се отрази положително на деловата сфера. Най-накрая ще дойде времето на стабилност и печалби.

Въпреки това, на изхода на един доста бурен период, се оказва, че всичко в света се е променило много, така че ще са необходими нови знания, за да развивате кариерата си. Важно е да не се страхувате да залегнете отново над учебниците и да се стремите към кариерно израстване. Трудолюбивият и любознателен Заек определено ще оцени усилията и ще награди всички, казва специалистката.

Не трябва да стоите на едно място и да чакате парите да паднат от небето. Основата на бъдещите си постижения ще трябва да поставите още през първите месеци на новата година.

През януари трябва да формулирате плановете си за цялата година и да начертаете стратегията за тяхното изпълнение. В същото време, крупните сделки трябва да бъдат отложени за ноември или декември. Само в този момент те ще донесат максимална полза и печалба.

През новата година ще се наложи да излизате и да общувате повече. Именно новите познанствата ще помогнат кариерата ви да излезе на ново ниво.

Струва си да акцентирате върху разширяването на контактите и връзките. Това ще помогне значително да увеличите доходите си, отбелязва астроложката.

Гъвкавото мислене и творческият подход при решаването на сложни проблеми ще допринесат за преодоляване на всички трудности. Кардинално новите стратегии ще ви позволят да оптимизирате работния процес, да намирате компромиси с колегите и ръководството и успешно да преодолявате конфликтните ситуации.

Много е важно през новата година да развиваме творчески, креативен подход към решаването на финансовите въпроси. Това е свързано с енергиите на Годината на Заека и ще ви позволи да привлечете допълнителни източници на доходи в живота си, препоръчва експертката.

През годината на най-голям късмет ще се радват лекарите, адвокатите и дипломатите, добавя тя

Зодиите, които ще се радват на паричен успех през 2023 г.

Патронът на 2023 г. си е избрал своите фаворити и ще ги подкрепя по специален начин през целия период, казва Березовская.

Паричният късмет ще засегне всеки в една или друга степен. Но трима представители на зодиакалния кръг ще преживеят феноменален успех.

Паричният късмет ще връхлети Раците, Лъвовете и Козирозите в самото начало на годината и няма да ги пусне чак до края й. Те ще могат да изградят успешна кариера и да открият нови хоризонти за себе си. И няма да имат никакви пречки по пътя към целта, затова трябва да оставят всички тревоги зад гърба си и да вървят смело напред.

Рак

През новата година Раците ще излъчват креативни идеи. Този път обаче всичките им хрумвания най-накрая ще получат развитие.

Възможно е в обкръжението им да се появят хора, които да им помогнат в изпълнението дори на най-невъзможните на пръв поглед задачи. Просто трябва да вярват повече на хората и да не се срамуват да дават гласност на идеите си.

Тъй като енергията на 2023 г. ще бъде изпълнена с творчество, Раците ще трябва да се заемат с изкуство или ръкоделие. Това ще им отвори нови източници на доходи и възможност да се развиват в сфера, която им е най-интересна.

Черният воден заек ще зареди представителите на знака с положителна енергия, която ще им помогне неуморно да вървят към целта си, а не да отстъпват назад от страх от провал. Не бива обаче да се разпръскват и да хабят енергията си за няколко проекта наведнъж. Важно е да направят избор и да се съсредоточат само върху едно нещо.

Лъв

През новата година Лъвовете ще имат възможност да покажат пълния си огнен потенциал. Въпреки факта, че по природа зайците се отнасят с предпазливост към царя на животните, символът на 2023 г. щедро ще дари представителите на този зодиакалния знак и те ще имат възможност да направят поредната стъпка към успеха.

Дълго време представителите на тази зодия са търсили правилния път и през 2023 г. най-накрая ще могат да разберат с какво искат да се занимават и какви висоти да постигнат. В този период ще почувстват прилив на сили, което ще им позволи успешно да се придвижат нагоре по кариерната стълбичка.

Късметът ще връхлети Лъвовете още в началото на годината, ще успеят да привлекат вниманието на хора, които ще са им полезни в кариерното развитие.

Сключените по това време крупни сделки ще им позволят да получат приятни финансови бонуси. А доходите, които ще получат, ще надмине всичките им очаквания.

Козирог

Както водата храни земята, така и Черният воден заек ще зарежда с положителна енергия на този земен знак. Това ще се отрази изключително благоприятно на делата на Козирозите през новата година. Те ще имат много задачи, затова и е важно да започнат да реализират професионалния си потенциал още през януари.

Първото финансово възнаграждение за усилията им ще се появи още след месец. А най-големият успех във финансовата сфера ще дойде при тях в края на годината. Тогава Козирозите ще могат да поглезят себе си и семейството си с големи придобивки.

Късметът ще съпътства Козирозите не само в бизнеса. Представителите на тази зодия ще имат благоприятен период и в личния живот.

Годината на Заека ще им помогне да изведат отношенията с половинката си на ново ниво. А разходите за сватбата и раждането на дете няма да нанесат сериозен удар върху финансите им.