Жена похарчи близо 100 хиляди за пластични операции – сега всички се смеят на фигурата й и ето защо (СНИМКИ) –


Пластичната хирургия не е евтина. Момичетата плащат милиони, за да постигнат своя идеал. Но тук просто представите за идеалната фигура на силиконовите красавици и обществото не винаги съвпадат.

31-годишната американка Меган Старк стана жертва на тормоз в социалните мрежи, след като се подложи на липосукция, както и стягане на корема и повдигане на задните части. За цялото „великолепие“ момичето похарчи почти 50 хиляди паунда. Публикациите на Старк са пълни с язвителни коментари за диспропорцията и абсурдността на новата фигура на модела.

 

Но по всичко личи, че Меган хич не се обижда от негативизма, който се излива с тонове върху нейните публикации. Момичето е сигурно, че фигурата е ключът към нейния успех и богатство: „Хората не могат да се справят с моите сексуални извивки и много от тях са бесни, казвайки, че тялото ми е отвратително или че задникът ми е твърде голям – но те просто ми завиждат.”

 

Според Старк операциите са й помогнали да преодолее задръжките си и да спре да се срамува от тялото си: „Аз съм обсебена от извивките и исках плосък корем още от гимназията“. Но въпреки това момичето признава, че след първите операции все още не е приела себе си и просто не може да се спре на вече получения резултат: „Известно време след пластичната хирургия изпитах още по-голямо отхвърляне на тялото и психически се разглобих. Все си мислех, че имам нужда от още и още операции.”

 

Сега Меган е толкова доволна от резултата от пластичната хирургия, че сега спестява 80 хиляди паунда за последващи операции. Между другото, доходите на момичето идват от нейните ентусиазирани фенове, които подкрепят идеята на Старк за перфектна фигура.

Но тук е парадоксът. Въпреки цялата любов към пластичните и изкуствени форми, Меган призовава за безусловна любов към себе си без никаква намеса. Момичето отбелязва, че въплъщението на идеала често се отразява негативно на психичното здраве.

Моделът се надява, че един ден хората ще могат да се обичат без пластични операции и инжекции за красота: „Въпреки факта, че аз самата се подложих на операция, не мисля, че е за всеки. Искам хората да се обичат такива, каквито са ”. А междувременно някои от снимките й са, меко казано, доста откровени:

 

Меган Старк фигура