Как да разберете, че починал роднина бди неуморно над вас? Ето невидимите знаци:


Тези 5 признака показват, че любим човек, който е починал, се опитва да установи контакт с вас… или просто иска да ви защити.

Мнозина погрешно вярват, че само наивни хора, които вярват в свръхестественото, се обръщат към медиуми. Но изправен пред болката от загубата на близки, всеки човек е в състояние да повярва в най-невероятните явления.

На 6 февруари от 14:15 телевизионният канал Domashny излъчи премиерата на документалната драма „Гласове на загинали души“ за момиче-медиум. Преди няколко години Надя и майка й претърпяват автомобилна катастрофа, майка й почива, но лекарите успяват да спасят момичето. Тя е приета за отглеждане от сестрата на майка си. След известно време Надежда осъзнава, че чува гласа на майка си …

Това я шокира, така че Надя решава да разкаже на леля си за всичко.

София признава, че в нощта преди инцидента е сънувала сън, в който сестра й й е казала, че заминава за другия свят, за да остане Надежда жива, но да поддържа връзка с дъщеря си и винаги да е там. Надежда и София разбират, че момичето е свързано не само със света на живите, но и със света на мъртвите. Сега лелята и племенницата помагат на отчаяни хора, загубили близките си. Надежда може да зададе въпрос на духа на починалия, но никой не знае какъв ще бъде отговорът му.

Как да разберете, че човек, който е отишъл в „другия свят“, е наблизо и се грижи за вас? Може би трябва да се свържете с някой, който може да се свърже с него?

гласове на починали души
Кадър от документалната драма „Гласове на починали души“

снимка
пресслужба

Сънувате

Смята се, че през нощта е по-лесно за духовете да се свържат със света на живите. Има широко разпространено вярване, че сън с любим човек, който е заминал в друг свят, е предвестник на неблагоприятни промени в живота. Но неприятностите могат да бъдат избегнати. Може би духът иска да ви защити. Такива сънища винаги означават нещо, така че вашата задача е да разберете какво точно.

Пример: в един от епизодите на предаването „Гласове на починали души“ се разказва историята на момиче, което е видяло покойната си майка в сънищата си. За да разбере какво се случва, Светлана решава да се обърне към медиума Надежда. В резултат на това Светлана разбра, че майка й се опитва да й помогне да изгради личен живот и да предупреждава за грешки в отношенията с мъжа й.

Чувате глас

Този феномен може да се обясни с промененото съзнание, свързано с преживения шок. Но понякога това означава, че душата на човек, който ви обича, се опитва да ви каже нещо.

Пример: героинята на документална драма преживява смъртта на приятеля си преди месец. На Варвара изглежда, че все още чува гласа му, сякаш Олег е много близо. Момичето се обвинява за смъртта му, защото веднага след като му съобщава, че искат да се разделят, той загива при злополука. Когато Варя все пак решава да се свърже с него с помощта на медиум, той й дава знак, благодарение на който тя успява да спаси детето си.

Възникват електрически смущения

Този метод често се използва във филми на ужасите, за да се създаде ефект на приближаване на „злото“. Скептиците ще кажат, че всичко се обяснява лесно с проблеми с окабеляването – просто трябва да се смени. Въпреки това има много случаи, когато това се е случвало в напълно нови апартаменти. И това може да означава, че някой от другия свят се опитва да ви предупреди за нещо.

Пример: след смъртта на майката на Вероника започва да изглежда така, сякаш починалата се опитва да се свърже с нея. След като идва при Надежда, Вероника разбира, че майка й я моли да отиде на гроба на баба си. На гробището тя среща собствения си баща, който става нейна подкрепа и й помага да промени живота си към по-добро.

Усещате присъствие

Случайно блеснало изображение на улицата може да бъде само вашата фантазия, породена от желанието да бъдете с човека, когото сте загубили. Но може би духът му ви пази.

Пример: героиня на документалния филм, Анна, започва да среща жена на улицата, която забележително много прилича на майка й в младостта си. Момичето се обръща към Надежда с молба да се свърже с нея. Тогава майката дава знак на Анна, който помага на момичето да намери собствената си сестра.

филм с призраци

снимка
Shutterstock/Fotodom.ru

Обърнете внимание на външни звуци

Мъртвите могат да общуват със света на живите с помощта на любимата си музика, която звучи по радиостанцията или дори звуци, които могат да се чуят от напълно празни стаи и апартаменти. Не бързайте да си мислите, че просто ви се „причува“, тъй като това може да е техният начин да се свържат с вас.

Пример: един от епизодите на документалната драма е за момиче, което чува чукане от апартамента на починалата си съседка от дълго време. Алла разбра, че жената се опитва да се свърже с нея и се обръща към Надежда, която й помага да разбере, че синът на Алла е в ужасна опасност.

Естествено, въпрос на личен избор е да изберем дали да се доверяваме на „свръхестествените“ знаци, които влизат в живота ни, или пък да отдадем всичко на случайността през призмата на песимиста. Няма ли обаче да бъде донякъде утеха да вярваме, че някой там горе все още ни обича и ни закриля?

А вие имали ли сте подобни преживявания? Разкажете ни в коментарите!